Play-Outiçin geri sayım başladı

Play-Outiçin geri sayım başladı

Bölgesel Amatör Ligde normal sezon tamamlandı.5. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri arasında yer alan Çatalhüyük Çumra Belediyespor statü gereği Amatör Küme Süper Grup 2.’si Akşehir Belediyesi Kültürspor ile kümede kalma maçı oynayacak.

Bölgesel Amatör Ligde normal sezon tamamlandı.5. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri arasında yer alan Çatalhüyük Çumra Belediyespor  statü gereği Amatör Küme Süper Grup 2.’si Akşehir Belediyesi Kültürspor ile kümede kalma maçı oynayacak.

MAÇ 27 NİSAN’DA

TFF Bölgesel Amatör Lig 5.Grup, Konya sıralamasında ikinci sırada kalan Ç.ÇumraBelediyespor ile Konya Amatör Küme Süper Grupta 2.liği elde eden Akşehir Belediye Kültürsporplay-out maçı oynayacak. Tek maç eliminasyon sistemine göre 27 Nisan Pazar günü, Selçuklu Belediyesi Sahası'nda oynanacak mücadele, saat 15.00’da başlayacak.

ÇUMRA GEÇENE SEZONDA PLAY-OUT OYNAMIŞTI

Çatalhüyük Çumra Belediyespor geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Play-Out karşılaşması oynayacak. Kırmızı-yeşilli ekip geçtiğimiz sezon Beyşehir Belediyespor ile Play-Out maçı oynamış ve karşılaşmayı kazanarak Bölgesel Ligde yoluna devam etmişti.

AKŞEHİR BAL’I İSTİYOR

Amatör Küme Süper Grubu 2. Sırada tamamlayan Akşehir Belediyesi Kültürspor Bölgesel Amatör Lig’e yükselerek bir ilk gerçekleştirmek istiyor. Bölgesel Amatör Lig uygulamaya başlandığından bu yana ligde Sarayönü, Çumra, Beyşehir ve merkez takımları mücadele etti. Akşehir ekibi yeni sezonda bu ligde mücadele etmek isteyen bir başka ilçe takımı olmanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı-beyazlı ekip Akşehir’e deplasmanlı Amatör Futbol Liginin heyecanını yaşatmak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.