Play-Out  beklentisi

Play-Out beklentisi

Bölgesel Amatör Ligde Konya 2.’si ile Amatör Küme Süper Grup 2.’si Play-Out maçında karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan ekip Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek

Bölgesel Amatör Ligde sezon sonu yaklaşırken gruptaki yarışta heyecan giderek artıyor. Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasında Konya Birinciliği yarışı kıyasıya devam ederken son haftaya girilen Amatör Küme Süper Grupta da Ereğlispor ve Karapınar Belediyespor şampiyonluk için gün sayıyor.

SÜPER GRUPTA SON HAFTA

Son maçlarını hafta sonunda oynayacak  Ereğlispor ve Karapınar Belediyespor’dan birisi şampiyon olacak ve direkt  Bölgesel Amatör Lige yükselecek. Grubu 2. olarak bitiren ekip ise Bölgesel amatör Ligde mücadele eden Konya takımları arasında 2. olan takımla Play-Out maçında karşı karşıya gelecek. Bu maçtan galip ayrılan ekip Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek 3. takım olacak.

Ereğlispor sezonun son hafta maçında sahasında Muhasebe Gençlerspor ile karşı karşıya gelirken Karapınar Belediyespor ise küme düşmesi kesinleşen Yeni Emirgazi Belediyespor ile karşılaşacak. Ereğlispor 1 puanlık farkla Karapınar Belediyespor’un önünde grubun lideri konumunda.  Ekiplerin oynayacağı son karşılaşmalar Şampiyonu ve Play-Out oynayacak ekibi belirleyecek.

SARAYÖNÜ MÜ ? AKŞEHİR Mİ?

Bölgesel Amatör Ligde ise Play-Out oynamak istemeyen iki ekip arasında müthiş bir çekişme yaşanıyor.Ligin bitimine iki hafta kala Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasında 2 puanlık bir fark bulunuyor.  Sarayönü Belediyespor sahasında oynadığı maçta Akşehirspor’u 2-0 yenerek puan farkını 4’e çıkarmıştı. Ancak geride kalan haftada Akşehirspor’un Osmaniyespor’u 1-0 yenmesi ve Sarayönü Belediyespor’un deplasmanda Toroslar Belediyespor ile berabere kalması puan farkını 2’ye indirdi. Kalan iki haftada Sarayönü bu farkı korumaya çalışacak, Akşehir ise bu farkı kapatıp Konya 1.’si olarak ligi tamamlamanın planları içinde olacak.

BU HAFTA KESİNLEŞEBİLİR

Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasındakiyarış bu hafta sonu oynanacak maçların ardından netlik kazanabilir. Sarayönü sahasında Reyhanlı Belediyespor ile karşılaşırken Akşehirspor ise deplasmanda Dörtyol Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Sarayönü Belediyespor kazanıp Akşehirspor’un puan kaybetmesi halinde Sarayönü Belediyespor Konya 1.’liğini ilan edecek. tam tersi sonuçlarda ise heyecan son haftaya taşınacak. Ligin son haftasında ise Sarayönü zorlu Meski deplasmanına konuk olacak. Akşehirspor ise Grubun sondan bir önceki sırası olan 13. Basamakta yer alan Akdeniz Belediyespor ile evinde karşılaşacak.  Bölgesel Amatör Lig’de kimin Play-Out oynayacağı zorlu maçlar sonunda belli olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.