Özçelik’ten tam destek

Özçelik’ten tam destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Konyalı Faruk Özçelik “Konya'yı basketbol da 1. lig de temsil eden bir takımının olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.Tüm şehir kenetlenip, spor kulüplerine destek olması gerekir” diye konuştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Konyalı Faruk Özçelik, Torku Konyaspor Basketbol takımı yöneticilerinimakamında kabul etti. Torku Konyaspor Basketbol Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, 2. Başkan Targun Polat,İcra Kurulu Başkanı Gökhan Çelik ve İcra Kurulu Üyesi Hakkı Polat’tan oluşan heyeti oldukça sıcak bir şekilde karşılayan Özçelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Konya her alanda olduğu gibi sportif arenada da zirvede olmalı.Konya'yı basketbol da 1. lig de temsil eden bir takımının olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.Tüm şehir kenetlenip, spor kulüplerine destek olması gerekir.Bu aynı zamanda Konyalı kimliğini taşıyan herkesin görevidir. Biz de bu noktada elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Spor kentlerin gelişimi ve tanıtımı açısından da önemli bir vazife üstlenmektedir. Bugün Konya’ya yapılan 42 bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik spor salonu tüm Türkiye’nin gündeminde.Herkes gıpta ile bakıyor. Tesis açısından büyük zenginlik kazanan Konya’nın sportif başarı için de atlama yapmazamanı geldiği inancındayım. Umuyorum ki Konya bu havayı sürdürür ve kalıcı başarılar elde edilir” dedi.Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok ve beraberindeki yöneticiler daha sonra Müsteşar Faruk Özçelik’ekulüp yönetimi ve basketbol takımı ile ilgili bilgiler verip takımın yeni logosunun bulunduğu tabloyu takdim ettiler.

KUPA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor Basketbol’da  kupa hazırlıkları sürüyor. Sakatlıkları sona eren Burak Selen ve Troy Devries takımla çalışmalara başlarken Alexsandra Rasic bugün antrenmana çıkacak. Üç oyuncu da kupa maçların da görev alabilecek. Yeşil-beyazlı ekipte Basn Sözcüsü Tunahan Turhan, “Türkiye Kupası için Eskişehir’e 4 Ekimde hareket edecektir. 5 Ekim tarihinde Galatasaray liv hospital karşı ilk maçına çıkacak olan takımımız ardından 6 Ekim tarihin deUşak Sportif ve 7 Ekim tarihinde de Royal Halı Gazianteple oynayacaktır. Maç saatleri televizyon yayını nedeniyle henüz belirlenmedi. Sezona en iyi şekilde başlamak ve sıkıntısız bir sezon geçirmek asıl hedefimizdir. Türkiye kupasında güçlü bir gurupta yer alıyoruz gidebildiğimiz yere kadar gidip sezona moralli bir şekilde girmeyi arzu ediyoruz”diye konuştu .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.