Osmancık’a büyük ilgi

Osmancık’a büyük ilgi

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından Akşehirli ünlü Yazar Tarık Buğra’yı anmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Osmancık oyunu, büyük ilgi gördü

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, Akşehirli ünlü Yazar Tarık Buğra’yı vefat yıldönümünde düzenlediği bir tiyatro etkinliği ile andı.
Tarık Buğra’yı anmak ve onu genç kuşaklara daha iyi anlatabilmek amacıyla Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Tarık Buğra’nın ölümsüz eseri Osmancık’tan uyarlanan Osmancık isimli tiyatro oyunu Akşehir Kültür Merkezi’nde Akşehirli tiyatro severlerle buluştu. Geceye Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul ile çok sayıda izleyici katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sergilenen oyunun yönetmenliğini Mustafa Sekmen yaparken, oyunda oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosu da yer aldı. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu ünlü Yazar Tarık Buğra’nın anlatımıyla ele alan oyun, izleyici tarafından büyük beğeni toplarken, oyun sonunda oyuncular izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, gecenin sonunda tiyatro oyuncularına plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.