Önce Konyaspor sonra AK Parti! Konyalı isim siyaset sahnesinden silindi

Önce Konyaspor sonra AK Parti! Konyalı isim siyaset sahnesinden silindi

31 Mart yerel seçimi ardından Konya'da belediye meclis üyeleri belli oldu. AK Parti'de Fatih Özgökçen dönemi resmen sona erdi. Eski Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Konya Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili ve Meram Belediyesi Meclis üyesiydi

Konyaspor taraftarının başkanlığı döneminde “siyasi başkan istemiyoruz” deyip, sürekli eleştirdiği Av. Fatih Özgökçen'in AK Parti meclis üyeliği, 31 Mart itibarıyla bitti. 2019 yılındaki yerel seçimle birlikte Meram Belediyesi'nde meclis üyesi olan daha sonra da Konya Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili görevini yürüten Özgökçen, son yerel seçim öncesi belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu da yapmamıştı.

ffwqc-zxiac1azm.jpg

'SİYASİ BAŞKAN İSTEMİYORUZ' ELEŞTİRİLERİ VARDI

Eski Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen, başkanlığının son dönemlerinde Konyaspor taraftarları tarafından eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Taraftarlar, Özgökçen'i 'siyasi başkan istemiyoruz' diyerek, sürekli eleştirdi. Özgökçen için zaman zaman “Koyu AK Partili. Kulübü parti binasına çevirdi” eleştirileri yöneltildi. Özgökçen'e “Murat Kurum'un yakın arkadaşı. O sebeple kulübe başkan yapıldı” denildi. Özgökçen'in Konyaspor Kulübü başkanlığı yaptığı sırada AK Parti belediye meclis üyesi olması ve siyasetin tam ortasında yer almasının AK Parti'ye olan tepkiyi artırdığı iddia edildi.

5008353.jpg

'AK PARTİ'YE OY KAYBETTİRDİ' DİYENLER OLDU

Birçok Konyaspor taraftarı, Özgökçen dönemindeki kötü gidişatın faturasının AK Parti'ye kesileceğinin mesajını seçim önü sosyal medya paylaşımlarıyla vermişti. Özgökçen'den ötürü bazı AK Partililer, partiden istifa ettiğini de görsellerle duyurmuştu. Seçim sonrası da Konyaspor taraftarları, “Dediğimizi yaptık. Konyaspor, herkesten büyüktür” paylaşımı yaparak, tepkisini bir kez daha ortaya koydu. Taraftarlardan “Özgökçen, yapılan yanlışlar AK Parti'ye oy kaybettirdi” diyenler de oldu.

detaye98663c6caedb7100011aa52ddd8b927.jpg

EN SON İSTANBUL'DA PAYLAŞILAN BİR VİDEODA GÖRÜLMÜŞTÜ

Av. Fatih Özgökçen, 2015 senesinde AK Parti'den milletvekili aday adayı da olmuştu. Konyaspor başkanlığı görevini devrettikten sonra sessizliğe bürünen Özgökçen, büyük sosyal medya hesaplarında paylaşılan bir videoda ortaya çıkmıştı. Eski Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen, kulüp başkanlığını bıraktıktan sonra ilk kez görünmüştü. Özgökçen'in, 31 Mart yerel seçimi öncesi AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanlığı için adaylığı duyurulan Murat Kurum’un yaptığı bir konuşmanın paylaşıldığı videoda yer aldığı görülmüştü.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum