Ömer Korkmaz: TFF’yi uyarmıştık ama adaletsizlik devam ediyor

Ömer Korkmaz: TFF’yi uyarmıştık ama adaletsizlik devam ediyor

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz Trabzonspor maçında yaşanan hakem hatalarına sert tepki gösterdi.

Başkan Korkmaz karşılaşma öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşerek Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki hataların cezaların kendilerine kesilmemesi ile ilgili tedirginliğini dile getirmişti. Ömer Korkmaz TFF’yi bu konuda uyarmasına rağmen Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan hakem olayları maçın sonucuna direkt etki etti.karşılaşma sonrasında Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz konuyla ilgili olarak tepkili bir açıklama yaptı.
Korkmaz şunları söyledi:
Hakem sağ olsun bugün bizim takımımızı ince ince doğradı. Bizim lehimize olan pozisyonlarda bir kez bile VAR'a gidilmedi. Bizim penaltı ve kırmızı kart itirazlarımız oldu. Elle oynama pozisyonu var dönüp bakılmadı ciddi bir pozisyondu.Trabzonspor'un kazandığı penaltı incelenmedi bile çok ciddi bir hakem hatası var.
Trabzonsporlu Meniuer'nin topsuz alanda Oğulcan'a bir müdahalesi var. Kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Maç bittiğinde,Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki hataların cezalarının bize ödetildiğini konuşmak istemiyorduk ancak maç bu algıyla bitti
Yenilebiliriz ama hiç hakem konuşmadan mağlup olsak sorun yok. Tebrik ediyoruz Trabzonspor'u der konuyu kapatırız. Hakem hatalarını ve bir algı olduğunu düşünmeyi hak etmiyoruz. Ayrıcalık değil adalet istiyoruz. Halen daha aynı durumdayız.
KONYASPOR HAKEM KARARLARINA SOSYAL MEDYA’DAN TEPKİ GÖSTERDİ
Tümosan Konyaspor, Süper Lig'deki Trabzonspor maçındaki aleyhine verilen kararlar için sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
Yeşil-beyazlı kulüp, Oğulcan Ülgün'e yapılan müdahale için "Futbolun konuşulmadığı ortamda savunma sporlarını öğrenmemiz gerekecek" ifadelerini kullandı.
Kulüp ayrıca yine aynı maçta yaşanan penaltı pozisyonu için "İki pozisyon farklı kararlar" açıklaması yaptı.
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 3-1 mağlup olarak kümede kalma yolunda ağır bir yara aldı.
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum