Öğretmenler Günü'nde, Eğitimciler Öğrencileri Sevindirdi

Öğretmenler Günü'nde, Eğitimciler Öğrencileri Sevindirdi

Hatay'ın Erzin ilçesinde, aralarında öğretmenlerinde bulunduğu Kadın Dayanışma Derneği üyeleri, Öğretmenler Günü’nde öğrencilere hediye verdi. Öğretmenlerin bu mutlu gününde onlardan aldıkları hediyeler karşısında oldukça şaşıran...

Hatay'ın Erzin ilçesinde, aralarında öğretmenlerinde bulunduğu Kadın Dayanışma Derneği üyeleri, Öğretmenler Günü’nde öğrencilere hediye verdi. Öğretmenlerin bu mutlu gününde onlardan aldıkları hediyeler karşısında oldukça şaşıran öğrenciler, büyük sevinç yaşadı.

Akşam saatlerinde, Ali Rıza Büyüker Ortaokulu'na gelen dernek yöneticileri, okul idarecilerinin tespit ettiği öğrencileri sevindirdi. Hediye edecekleri kıyafetleri öğrencilerin üzerinde tek tek deneyen dernek üyesi kadınlar, öğrencilere anne şefkati ile yaklaştı. İçerisinde kıyafetlerin bulunduğu hediye paketlerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya da katıldı. Kendisi de sınıf öğretmeni olan Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Songül Karaosmanoğlu ise dernek olarak amaçlarını topluma faydalı işler yapmak olduğunu söyledi. Tüm öğretmenlerin kutladığı bu anlamlı günde öğrencileri kendi mutluluklarına ortak etmek istediklerini belirten Songül Karaosmanoğlu ''Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatı boyunca sıkıntı yaşamamaları bizim için çok önemlidir. Dernek idarecileri olarak ilçemiz için faydalı ne yapabiliriz onun hesabını yapıyoruz. Üyelerimiz ile birlikte esnaf ve ev kadınlarımızı ziyaret ediyoruz. Derneğimizin amacını anlatıp, derneğe üye olmalarını sağlıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.