Niğde'de Eğitimciler, Öğretmenler Günü'nü Bedirhan Gökçe İle Kutladı

Niğde'de Eğitimciler, Öğretmenler Günü'nü Bedirhan Gökçe İle Kutladı

Niğde Ümit ve Kültür Derneği’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği konserde sahne alan Bedirhan Gökçe, öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Diler Önem, programa katılan öğretmenlere...

Niğde Ümit ve Kültür Derneği’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği konserde sahne alan Bedirhan Gökçe, öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser öncesinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Diler Önem, programa katılan öğretmenlere ve sanatçı Gökçe’ye teşekkür etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Diler Önem, Kıbrıs, Bosna Hersek, Almanya, Ürdün, Suriye, Kuzey Irak ile birlikte yurt içerisinde geziler düzenlediklerini hatırlattı. Bu önemli günde öğretmenleri unutmadıklarını aktaran Önem, “Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onları biraz olsun yaşamın stresinden uzaklaştırarak güzel bir akşam geçirmelerini sağlamak istedik.” dedi.

Programa aileleriyle birlikte katılan öğretmenler, Bedirhan Gökçe’nin okudu şiirlerle duygu dolu anlar yaşadı. Öğretmenlere şiirleriyle mest eden Gökçe yaptığı esprilerle salonu kahkahaya boğdu.

Şiir aralarında kısa konuşmalar yapan Bedirhan Gökçe, “Her insanın hayatında unutamadığı bir öğretmen vardır. Hiç hasta olmamışsınızdır doktorla karşılaşmamışınızdır hiç suç işlemediniz avukatla karşılaşmamışsınızdır veya bir gazeteciyle ama öğretmen öyle değil, illaki insan onunla karşılaşır. O yüzden insanların hayatında öğretmenin yeri çok farklıdır.” diye konuştu.

Konser sonunda Dernek Başkanı Diler Önem, sanatçı Bedirhan Gökçe’ye bir buket çiçek takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.