Necip Uysal: Sahaya Çıktığımda Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum

Necip Uysal: Sahaya Çıktığımda Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Necip Uysal, kendi performansı hakkında, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.Genç oyuncu kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, Süper Lig'de dün oynadıkları Kasımpaşa maçı hakkında...

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Necip Uysal, kendi performansı hakkında, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.

Genç oyuncu kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, Süper Lig'de dün oynadıkları Kasımpaşa maçı hakkında görüş bildirirken kendi performansını da değerlendirirdi. Necip Uysal, her futbolcu gibi kendisinin de kötü oynadığı maçlar olduğuna dikkat çekerken, Kasımpaşa maçının iyi oynadığı bir karşılaşma olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Galibiyet serisi yakalamak istiyorduk ve bu açıdan Kasımpaşa maçının önemi büyüktü. Geçen haftadan sonra bu hafta da galip geldiğimiz için mutluyuz. İnşallah performansımız böyle devam edecek. Kendi performansımı değerlendirmem gerekirse de, sahaya çıktığım zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Dönem dönem iyi ve kötü oynadığım zamanlar oluyor. Dün iyi oynadığım bir maçtı."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.