Nasreddin Hoca’dan Çocuklara Hediye

Nasreddin Hoca’dan Çocuklara Hediye

56. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Temsili Nasreddin Hoca tarafından Akşehir Belediyesi’nin hazırladığı hediyeler, çocuklara dağıtıldı.

Bu yıl etkinliklerin Mübarek Ramazan ayı içinde yer alması nedeniyle Ramazan Coşkusu ve Anma Günleri coşkusu bir arada yaşayan Akşehirliler Nasreddin Hoca’nın dağıttığı hediyelere büyük ilgi gösterdi. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan hediye dağıtımında Akşehir Belediyesi tarafından hazırlanan balon, düdük, patlamış mısır gibi hediyeler temsili Nasreddin Hoca tarafından alandaki çocuklara dağıtıldı. Çocukların büyük ilgisi nedeniyle hediyeler kısa sürede tükendi. Hediyelerden alan çocuklar ve vatandaşlar Temsili Nasreddin Hoca ile de hatıra fotoğrafları çektirdi.

56. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında emekli öğretmen Fikri Er tarafından Batı Cephesi Karargahı Müzesi önünde açılan eski Akşehir fotoğraflarından oluşan sergi vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Eski Akşehir evleri, sokakları, tarihi alanları ve kişilerinden oluşan siyah beyaz fotoğrafların bulunduğu sergi, sergiyi ziyaret edenlerce ilgiyle gezildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.