Nail Bülbül’ün acı günü

Nail Bülbül’ün acı günü

Duayen Gazetecilerden, Yazar Nail Bülbül’ün eşi Zehra Bülbül vefat etti.

Duayen Gazetecilerden, Merhaba Gazetesi Yazarı Nail Bülbül’ün eşi Zehra Bülbül vefat etti. 72 yaşında olan ve dört çocuk annesi merhume Bülbül’ün vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Merhumenin cenaze namazı Hacı Veyis Camii'nde kılındı.

Cenaze namazına Basın İlan Kurumu İl Müdürü Özden Konur, basın ve spor camiasından çok sayıda isim, Bülbül ailesinin yakınları, dostları ve çok sayıda kişi katıldı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhumenin naaşı Üçler Mezarlığı'na defnedildi.

Merhaba Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, başta Nail Bülbül olmak üzere Bülbül ailesine de başsağlığı dileriz.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

foto-007.jpg

NAİL BÜLBÜL KİMDİR?

1938 yılında Konya’da Topraklık Mahallesinde doğdu. İlk ve orta tahsilinden sonra liseye kaydoldu. O zamanın şartlarında ulaşım imkânlarının zor olması sebebiyle liseyi 2. sınıfta bırakmak zorunda kaldı. Şimdi Kızılay Hastane’sinin inşa edildiği, eskiden Ticaret Borsası olan yerde memuriyete başladı. 1979 yılında, yirmi beş yıl burada çalıştıktan sonra emekli oldu.Nail Bey, kısa bir süre de Konyaspor’da futbol oynadı. Yoğun çalışma temposunun içinde antrenmanlara çok katılamadı ve takımdan ayrıldı. Spora olan merakı, 1954 yılında O’nu yerel gazetelerde spor yazıları yazmaya yöneltti. Bu tarihten sonra çeşitli yerel gazetelerde yazmaya devam eden Bülbül, pek çok yerel gazetede spor sayfaları hazırladı ve ulusal gazetelerin Konya temsilciliğini yaptı. Sporla ilgili çok sayıda federasyon ve komitede görevler üstlendi.Pek çok defa “Yılın Gazetecisi” ödülünü aldı.Gazetecilik alanında pek çok gencin yetişmesine de yardımcı olan ve Konya Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Bülbül, Merhaba Gazetesi’nde yazılar yazmaya devam etmektedir.Evli, dört çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.