Muslera: Yapılan Protestolara Hayret Ettim Ve Bu Yaşananlara İnanamadım

Muslera: Yapılan Protestolara Hayret Ettim Ve Bu Yaşananlara İnanamadım

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, dün akşam oynanan karşılaşmada yapılan protestolar sonrası hayret ettiğini ve bu yaşananlara inanamadığını söyledi. Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında dün akşam Belçika'nın...

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, dün akşam oynanan karşılaşmada yapılan protestolar sonrası hayret ettiğini ve bu yaşananlara inanamadığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında dün akşam Belçika'nın Anderlecht takımını konuk eden Galatasaray, uzun süre 1-0 yenik götürdüğü maçı Burak Yılmaz'ın son dakikada attığı golle berabere bitirmeyi başardı. Ancak karşılaşmaya oynanan futbol ve 1-1'lik skordan daha çok, sarı kırmızılı taraftarların Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Veysel Sarı'ya yaptığı protestolar damgasını vurdu.

Galatasaraylı futbolcular, karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrasında soyunma odasında taraftarların ağır protestosu ile karşı karşıya kalan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Veysel Sarı'nın etrafında toplanarak moral verirken takım adına konuşmayı Muslera'nın yaptığı ifade edildi.

Kaleci Muslera takım arkadaşlarına ve yöneticilere iletilmesi için yaptığı konuşmada, "Ben taraftar ne dese yapıyorum hiçbir zaman onları kırmamaya çalışıyorum. Her zaman da bu yönde davranacağım. Her iki kale önünde oynarken ayrı bir motivasyonum oluyor." diyerek şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

"Bu takımın parçası olduğum için gururluyum ama takım kaptanına, Burak'a ilk kez bu tecrübeyi yaşayan Veysel'e yapılanlara hayret ettim ve bu yaşananlara inanamıyorum. Çok üzüldüm. Arena'da böyle bir ortamın olması bizi olumsuz etkiler. Lütfen bunları taraftarlarımıza anlatın bunu bilsinler eskisi gibi olalım. Taraftarlarımızın da her zaman söylediği gibi biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. Bu şekilde davranalım."

CHEDJOU: ESKİDEN BURAYA ÇIKARKEN KENDİMİZİ ÇOK GÜÇLÜ HİSSEDERDİK

Son dakikada Burak Yılmaz'a golü attıran ve maçın kahramanı olan Chedjou ise Anderlechtli bir oyuncuyla dertleştiği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun, "Kendi oyunuma bu önemli puanı getiren asiste hiç sevinemedim." diyerek, dert yandığı ve şunları söylediği iddia edildi:

"Eskiden buraya çıkarken kendimizi çok güçlü hissederdik. Arena rakiplerimizin korkulu rüyası bizim de mabedimiz. Ama Anderlecht maçında yaşanan olumsuz tepkiler bu avantajımızın yüzdesinin düşmesine sebep olabilir. Zaten böyle devam etmesi halinde ev sahibi avantajımızın yanında bu protestolar rakiplerimiz için de avantajlı bir ortam oluşturabilir."

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin basın toplantısında söylediği ve Semih Kaya'nın müsabakanın yayıncı kuruluşuna söylediği, "Oyuncularıma sezon şimdi başladı ve şimdi takımımı görmeye başladım." lafının ayrıntıları da belli oldu.

İtalyan teknik adam soyunma odasında oyuncuları tek tek kutladı ve kafası aşağıda olanları teselli etti. Kadroda olmayan oyuncuları ve tüm çalışanları soyunma odasında toplayan Prandelli, "Bugün sahada birbirine sahip çıkan pes etmeyen bir arada kalan bir takım gördük. Hatalarımız eksiklerimiz var ama bunların düzeleceğini ben biliyorum ve görüyorum. Herkes geleceğe umutlu baksın. Futbolda eleştiriler protestolar var kafamıza takmayacağız." şeklinde moral konuşması yaptı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.