Metin 2 Pvp Server hakkında bilgiler

Metin 2 Pvp Server hakkında bilgiler

Metin 2 Pvp Server hakkında bilgiler

Metin 2 gibi online oyunlarda wslik pvp serverlar hakkında sizlere rehberlik niteliğinde başlangıç bilgileri ve serverlerin durumu hakkında bilgiler yayınlayacağız. oyunlarının eğlencelik mmo online pvp oyunlarını tekrar hatırlatıp, Eğer bu eğlenceye katılmak istiyorsanız yazımızı ve sitemizi takip etmenizi tavsiye ederim.

İlk önce Wslik pvp den önce oyunlarda genellikle şu olaydan türemiştir. Ws, ilk olarak iki oyuncunun güçleri bakımından karşılıklı olarak kapışması, dövüşmesi anlamındadır. Tabi bu kapışma bilgisayar üzerinden online bir şekilde yapıldığı için klavye fare gücü azda olsa etkilediğini düşünüyorum. Bu tür ws oyunları genellikle sizin isteğiniz doğrultusunda hemen başlar. Yani oyunda girdiğinizde iyi olarak ve başlangıç itemleri olarak her şeyin tam anlamıyla hazır olduğu durumdur. Bu server oyunlarının özellikleri ise kesinlikle iyi bir item dizilimi, zırhlar ve silahlarınızın gücünden geçer. Efsun yani bonus oranları her pvp karakterine uygun olarak ayrı bir şekilde yapılması gerekir. Ws atacağımız zaman karşıdaki karakterin item ve özelliklerine göre kendi itemlerinizi düzenlemelisiniz. Eğer iyi bir kombo dizilimi yaparsanız, karşıdaki karakteri güçsüz duruma düşürebilir ve wsyi kazanabilirsiniz.

Pvp server tanıtımı için ana sayfamızdan ya da üst menü yardımı ile oyun kategorisini seçerek yapabilirsiniz. Her zaman belirttiğimiz gibi wslik oyunlar savaş ve daha fazla eğlence demektir. Sizde size uygun serveri seçin ve oyunun tadını çıkarmaya bakın.

Metin 2 wslik için dikkat edilmesi gerekenler

Karakterinizin leveli diğer karakterlere göre yakın level ve özelliklerde olmalı

Seçeceğiniz itemleri dikkatle seçin ve toplam kaç adet karakter tipi varsa her birine ayrı bir dizilim yapın, saldırı ve savunmayı tek tek karaktere göre seçin

Silahlar bir karakter için vazgeçilmezdir. Skilleri düzgün kullandığınız zaman rakiplerinizi darma duman edersiniz. Bu yüzden her oyunda kritikleri yüksek tutmaya bakın

En iyi oynadığınız ve en sevdiğiniz karakter ile oynayın. Ne kadar karakterinizi bilip severseniz o kadar güzel bir oyun oynarsınız.

Oyunun yanı sıra güzel arkadaşlıklar ve dostluklar da edinin. Bir güven bağı oluşturup birlikte savaşlara katılabilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

--- Oyun sitemiz pvpserverlar.biz ve diğer projelerimizin ana kaynağı ana projemizdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.