Mercedes Beyin Programlama & Motor Beyni Tamiri - METAGARAGE

Mercedes Beyin Programlama & Motor Beyni Tamiri - METAGARAGE

Mercedes Beyin Programlama & Motor Beyni Tamiri - METAGARAGE

Yeni nesil araç motorlarında bulunan ve ecu tarafından yürütülen elektronik yönetim sistemi yakıt kullanımını kontrol eder. Bu araçlarda yakıt tüketimini azaltmak, güç ve performansı arttırmak için beyin programlama yapılması giderek artan bir talep görüyor. Araç sürücüleri bu yolla yakıttan tasarruf etmeyi amaçlıyor. Bu işlemin yapılması için öncelikle cihazı gerekiyor. Cihazla beyinde kayıtlı veriler okunuyor, yedekleniyor, dosyada gerekli düzenlemeler yapılıyor ve dosya beyne tekrar yükleniyor.  Bu cihazların kullanım amacı yakıt tasarrufu sağlamak ve performans artışı sağlamaktır. Özellikle uzun yolculuklarda aracın çekişten düşmesi ve daha fazla yakıt tüketmeye başlaması sürücüler için büyük sorun oluyor. Bu sorunlar beyin programlama cihazıyla kısa sürede gideriliyor.

Günümüz araçlarının çalışması sensörler ve beyinlerle olmaktadır. Motor beyni, abs beyni, airbag beyni, şanzıman beyni sistemleri kontrol eder ve düzenli çalışmalarını sağlar. Ecu denen elektronik kontrol ünitesi ise sensörlerden gelen verilerle tüm sistemleri kontrol eder ve yönetir. Elektronik sistemlerle donatılmış bu araçlarda beyinlerdeki arızalar ancak elektronik cihazlarla giderilir. Her marka araç için beyin tamir cihazları vardır. için Metadiag firmamızın geliştirdiği tamir cihazı ile aracınıza hiçbir zarar vermeden beyin tamiri yapılmaktadır. Bu araçlarda manuel beyin tamiri yapılamıyor. Yanlış bir işlem arızanın daha da büyümesine neden oluyor. Beyin tamir cihazıyla arızalar okunuyor, beyin programlanıyor ve orijinal durumuna geliyor.

Man, mercedes, iveco, volvo, renault ağır vasıtalarda beyin tamiri ve beyin programlama Metagarage ile kısa sürede yapılabiliyor. Ağır vasıtalar, binek araçlar ve iş makinalarının sorunlarının çözümü için Metadiag firmamız sürekli yeni teknolojik çözümler üretiyor. Arge mühendislerimizin geliştirdiği elektronik cihazlarla araçların diğer sistemlerine zarar vermeden hassas bir şekilde işlem yapılıyor. Motor beyni tamiri ve beyin programlama cihazları ve işlevleriyle ilgili detaylı bilgileri görmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Metagarage ile yapabileceğiniz işlemler sitemizde detaylı olarak anlatılmıştır. Metadiag firmamız sadece teknolojik cihazlarıyla değil aynı zamanda satış sonrası montaj, eğitim ve teknik destek hizmetleriyle de sektörün en güçlü firmasıdır. Ürünlerimiz biryıl garantilidir. Fiyatlar ise sağladığı faydalar göz önüne alındığında çok uygundur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.