Menemen maçında  tek hedef galibiyet

Menemen maçında tek hedef galibiyet

Zahir Renklibay: Önümüzde oynanması gereken bir maç ve zorlu bir 90 dakika var. Menemen Belediyespor ligimizin en iyi ekiplerinden bir tanesi. Galip gelerek ligde kaldığımızı ilan edeceğiz

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 33.haftasında Tokatspor’u yenerek ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet elde eden Anadolu Selçukspor’da moraller yerinde. Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, Tokatspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve artık önlerinde sadece bir 90 dakika kaldığını kaydetti.

GALİBİYET ALMAK ZORDU”

Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, “Son haftalarda yakaladığımız çıkışı sürdürerek deplasmanda kazandığımız için öncelikle çok mutluyuz. Bu anlamda teknik heyetimiz ve canla başla mücadele eden futbolcularımızı, yönetim kurulunda beraber görev yaptığım çalışma arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Ekip olarak inandık ve başardık. Son haftalarda üst üste aldığımız puanlar aslında bunun habercisiydi. Biz yönetim kurulu olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, sağ olsun teknik ekibimiz ve futbolcularımız bizim verdiğimiz bu emeklere kayıtsız kalmadılar. Onlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Tokatspor’u deplasmanda yenmek gerçekten çok önemli bir işti. Burada alınan galibiyet bir sezonun bütün emeklerinin karşılığını oldu. Birçok maç oynadık ama böylesi zor bir karşılaşmadan galibiyet çıkarabilmek gerçekten çok zordu. Bizler inandık, kulüp olarak Tokat deplasmanında inançlı gittik ve aldığımız galibiyet buna değdi doğrusu. Burada maçı anlatmanın bir önemi yok, sahada mücadele ettik, tekmeye kafa uzattık ve hak ettiğimiz bir galibiyeti alarak döndük” dedi.

GALİBİYETİN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ”

Tokat galibiyetinin sevincini yaşıyoruz ancak daha her şey bitmedi” diyen Zahir Renklibay, “Önümüzde oynanması gereken bir maç ve zorlu bir 90 dakika var. Menemen Belediyespor ligimizin en iyi ekiplerinden bir tanesi. Bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ettiler. Onları tebrik ediyoruz ama sahada bizim rakibimiz olacaklar. Sahaya çıkıp tıpkı Darıca Gençlerbirliği maçında olduğu gibi tıpkı Tokatspor deplasmanında olduğu gibi özveriyle mücadele edeceğiz ve bu maçı da kazanacağız. Galip gelerek ligde kaldığımızı ilan edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK”

Tüm yaşananlara rağmen Menemen Belediyespor maçından alınacak galibiyetin her şeyden önemli olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “Çok önemli bir galibiyet aldık ama daha işimiz bitmedi. Bu hafta tam bir ölüm kalım maçı oynayacağız. Sahada kazanarak hiçbir maçın sonucuna bakmadan deyim yerindeyse kendi göbeğimizin bağını kendimiz keseceğiz. Bu nedenle odaklandığımız tek şey galibiyet. Başka bir sonucu düşünmüyoruz. Sezon boyunca yaptığımız çağrılar karşılıksız kalsada bu maçta gereken desteğin verileceğine inanıyoruz. Şehrimizin ileri gelenlerini, taraftarlarımızı, sevenlerimizi, spor kamuoyunu, kısacası tüm Konya şehrini yanımızda istiyoruz. Bu tür zorluklar ancak birlikteliklerle aşılır. Önümüzdeki son engeli geçmekte elimizden tutun. Bu güne kadar verdiğimiz onurlu mücadelenin karşılığını birlikte alalım, coşkuyu birlikte yaşayalım” ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.