Menajeri açıkladı: Cardozo Fener'de

Menajeri açıkladı: Cardozo Fener'de

Yılan hikayesine dönen transferde Fenerbahçe'nin mutlu sona ulaştığı ileri sürüldü.

Benfica'nın yıldız golcüsü Oscar Cardozo'yu renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe'nin transferde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Portekiz basının, Fenerbahçe'nin hem Cardozo hem de Benfica ile anlaştığını belirtirken, transferin detayları da açıklandı.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 SEZON FENER'DE

Portekiz basını, Fenerbahçe Kulübü'nün Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığını ve anlaşma sağlandığını açıkladı. Haberde Fenerbahçe'nin yapılan görüşmelerin ardından Benfica ile 10 milyon Euro'ya anlaştığı belirtildi. Pedro Aldave, "Oscar önümüzdeki dört sezon boyunca Fenerbahçe'de oynayacak. İki kulüp finansal konularda anlaşma sağladı" diye konuştu.

10 MİLYON EURO

Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın Lizbon'da Benfica'nın başkan yardımcısı ile bir araya geldiği ve Portekizli yöneticiyi 10 milyon Euro'ya ikna ettiği vurgulandı. Ayrıca sarı-lacivertlilerin Cardozo ile 4 yıllık anlaşma sağladığı ve her sezon için Paraguaylı golcüye 2,8 milyon Euro vereceği ifade edildi.

DAHA FAZLA KAZANACAK

Bu arada Cardozo'nun Benfica'da aldığı ücretten 1,3 milyon Euro daha fazla kazanacağı kaydedildi. Öte yandan Portekiz basının Atletico Madrid ile Beşiktaş'ın da Oscar Cardozo'yu istediğini ancak Fenerbahçe'nin iki rakibine aldırış etmeden transferi sonlandırdığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.