Meme Kanserine Karşı Şut Maçı

Meme Kanserine Karşı Şut Maçı

Şişli’de özel bir sağlık kuruluşunun düzenlediği kampanya kapsamında bir araya gelen ünlü basketbolcular, meme kanserine karşı 3 buçuk dakikalık şut maçı yaptı. 30 Eylül-2 Ekim 2014 tarihleri arasında Hilton İstanbul Bosphorus’ta...

Şişli’de özel bir sağlık kuruluşunun düzenlediği kampanya kapsamında bir araya gelen ünlü basketbolcular, meme kanserine karşı 3 buçuk dakikalık şut maçı yaptı.

30 Eylül-2 Ekim 2014 tarihleri arasında Hilton İstanbul Bosphorus’ta Uluslararası İstanbul Meme Kanseri Konferansı düzenlendi. Halk günü olarak konumlanan konferansın son günü ise özel bir sağlık kuruluşu sponsorluğunda Pembe İzler Sokağı etkinliği gerçekleştirildi. Toplumda meme kanseri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kurulan bu etkinlik alanında katılımcılara ücretsiz yiyecek ve içecek ikram edildi.

Gün boyunca meme kanserine yönelik bilinçlendirme çalışmalarıyla birlikte, birbirinden renkli etkinlikler de Pembe İzler Sokağı’nda yer aldı. Roksan Kunter, Şükran Albayrak, Mihriban Oğuz gibi bayan basketbol dünyasında Türkiye için efsane olmuş isimlerin yanı sıra, Amerika’dan Edna Campbell ve Theresa Edwards, Fransa’dan Edwige Lawson, İskoçya’dan Joanna Shutherland, Rusya’dan Ilona Korstin, İspanya’dan Amaya Valdemoro, Brazilya’dan Hortencia Marcari, Bulgaristan’dan Albena Branzova gibi dünyaca ünlü efsane isimler 3,5 dakikalık şut maçında bir araya geldi. Maçın ardından basketbolcular birlikte basına poz verdi.

Meme kanserine karşı toplumu bilinçlendirmek için bir araya geldiklerini anlatan Şükran Albayrak, katılımcılara teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.