Makine mühendislerinde şampiyon Real Madrid

Makine mühendislerinde şampiyon Real Madrid

Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi(MMO) tarafından düzenlenen 12.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası 23 Ekim 2023 tarihinde yapılan 3.lük 4.lük ve şampiyonluk maçları ile tamamlandı.

12. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası ile ilgili Şube Başkanı Doç. Dr. Aziz Hakan Altun yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ Halı saha futbol turnuvasında toplam 16 (on altı) maç yapılmıştır.

Selçuklu Halı Saha Tesislerinde yapılan maçlara toplam 8 (sekiz) takım katılmıştır. Üyelerimizin oluşturduğu turnuva da dörderli iki grup oluşturulmuş, gruplarda ilk ikiye giren takımlar yarı final maçları oynamışlardır. Yarı final maçlarında mağlup olan takımlar 3.lük 4.lük maçı yaparken, galip olan takımlar final maçı oynamışlardır. Final maçını Bozkurt takımını (9-6) yenen Real Madrid kazanmıştır. Şampiyon takıma kupa ve madalyaları, diğer takımlara ve turnuvanın gol kralına da ödül ve madalyaları verilmiştir. Ayrıca, turnuvamızın tertip edilmesinde göstermiş olduğu katkıların anısına Onurtek Firması yetkilisine de teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Muhabbet ve dostluk içerisinde gerçekleştirilen turnuva üyelerimiz arasında tanışıklık ve samimiyet ortamını sağlamıştır. Üyelerimizin odamıza sahiplenmesi ile odamız, mesleğimiz ve şehrimizi ilgilendiren her türlü konuda söz sahibi olmaya devam edecektir. Bu birlik ve beraberlik Yönetim Kurulumuzu yapılabilecek yeni aktiviteler noktasında daha fazla teşvik etmekte, odamızın çalışma gücünü arttırmaktadır. Turnuvamıza destek olan üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarım.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.