Lisede Çıkan Yangın Korkuttu

Lisede Çıkan Yangın Korkuttu

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir lisede yangın çıktı. Üçüncü ders saatinde 9/G sınıfında çıkan yangın öğrencileri ve okul personelini korkuttu. Öğrencilerin beden eğitimi dersinde olması olası bir faciayı önledi. Ceyhan Anadolu Lisesi...

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir lisede yangın çıktı. Üçüncü ders saatinde 9/G sınıfında çıkan yangın öğrencileri ve okul personelini korkuttu. Öğrencilerin beden eğitimi dersinde olması olası bir faciayı önledi.

Ceyhan Anadolu Lisesi yeni binanın 2. katında çıkan yangın sırasında okul idaresi binayı boşalttı. Yoğun dumanı fark eden okul idaresi hemen itfaiyeye ve polise haber verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa zamanda olay yerine gelerek çıkan yangına müdahale etmesi diğer sınıflara yangının sıçramasını engelledi.

Alınan bilgiye göre yangının klimaya bağlı elektrik kabloların aşırı ısınmasından dolayı çıktığı tahmin ediliyor. Çıkan yangından etkilenen 4 öğrenci Ceyhan Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Yangının çıktığı sınıf kullanılamaz hale geldi. Okula gelen Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz öğrencilerin yangından etkilendiği için okulun tatil edildiğini belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.