Leonard Zuta kulübede kaldı

Leonard Zuta kulübede kaldı

Atiker Konyaspor’un devre arası kadrosuna kattığı Makedon sol bek Leonard Zuta son haftalarda yedek kulübesinde kaldı. Zuta 3 haftadır Ferhat Öztorun’un yedeği olarak sahaya çıkıyor.

Sezonun 18. haftasında oynanan Erzurumspor maçı ile Atiker Konyaspor macerasına başlayan Zuta 24. hafta iç sahada oynanan Göztepe maçının 2. yarısına kadar kesintisiz forma giydi. Bu maçın ikinci yarısında yerini Ferhat Öztorun’a bırakan Makedon oyuncu 25.haftada oynanan Beşiktaş maçında kadroda olmasına rağmen forma giymedi. Bu maçın ardından formasına tekrar kavuşan Leonard Zuta 31. haftada oynanan Alanyaspor maçında da yerini Ferhat Öztorun’a bıraktı Zuta sezonun ikinci yarısında başladığı Atiker Konyaspor macerasında sadece 4 maçta forma giymedi.

100_880x440.jpg

FERHAT FORMAYI ALDI

Atiker Konyaspor’un tecrübeli sol beki Ferhat Öztorun son 3 haftada ilk 11’in değişmez ismi oldu. Öztorun uzun süre uzak kaldığı formasına kavuştuktan sonra bırakmadı.

Ferhat Öztorun Sezonun 15. haftasında oynanan Trabzonspor maçının ardından ilk 11’de forma şansı bulamamıştı. Tecrübeli oyuncu 31. haftada deplasmanda oynanan Alanyaspor maçıyla birlikte yeniden formasına kavuştu.Bu maçın ardından Trabzonspor ve Kasımpaşa karşısına da ilk 11’de çıkan tecrübeli oyuncu iki maçta da 90 dakika sahada kaldı.

Sezonun ikinci yarısında Leonard Zuta’nın takıma katılmasıyla birlikte kendisini yedek kulübesinde bulan Ferhat Öztorun yaşadığı sakatlık ve kart cezaları nedeniyle tam 15 hafta ilk 11’den uzak kaldı. Sezonun ikinci yarısında sadece Göztepe maçının 2. yarısında forma giyen Öztorun Alanyaspor maçı ile birlikte formasını giydi ve çıkartmadı. Başarılı oyuncunun iç sahada oynanacak sezonun son maçında Akhisarspor’a karşı da forma giymesi bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.