Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nde Görev Değişikliği

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nde Görev Değişikliği

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda değişikliğe gidildi. Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu üyeleri, görev dağılımı yaptı. Buna göre, Cemiyet Başkan Yardı...

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda değişikliğe gidildi. Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu üyeleri, görev dağılımı yaptı. Buna göre, Cemiyet Başkan Yardımcılığı görevine Hasan Demir, Cemiyet Genel Sekreterliği görevine Erdoğan Çay ve Cemiyet Yönetim Kurulu üyeliği görevine ise Ömür Demir getirildi. Toplantıda, Hüseyin Efe’nin önceki görevi olan Cemiyet Muhasip Üyeliği görevinin devamına karar verildi. Nadi Sarıışık’ın Cemiyet Yönetim Kurulu üyeliği vazifesinde değişikliğe gidilmedi.

Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu, görev değişikliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Tunçoğlu, "Yeni dönemde de eskiden olduğunu gibi birlik ve beraberlik içeresinde olacağız. Üyelerimizin mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri için elimizden gelen tüm gayretleri birlikte sarf deceğiz" dedi. (EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.