Kulübün büyüttükleri değil, kulübü büyütenler seçilmeli

Kulübün büyüttükleri değil, kulübü büyütenler seçilmeli

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Atiker Konyaspor'daki son gelişmeleri değerlendirdi ve yeşil-beyazlı kulübün mevcut yönetiminin daha çok güçlenmesi için olağanüstü genel kurula gitmesinin gerektiğinin altını çizdi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Atiker Konyaspor'daki son gelişmeleri değerlendirdi ve yeşil-beyazlı kulübün mevcut yönetiminin daha çok güçlenmesi için olağanüstü genel kurula gitmesinin gerektiğinin altını çizdi. Çınar,  “Şu anda bu yönetimin içinde işi bilen değerli insanlar da var, kulübün sırtından ahkam kesenler de. Benim sözüm kulübün büyüttükleri ve kulübün sırtından ahkam kesenlere” dedi.

AHMET ŞAN'IN BYLOCK MESELESİ

15 Temmuz hain darbe girişimi'nin ardından binlerce kişi telefonunda ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı ve tutuklandı. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın böyle bir konuyla gündeme gelmesi, kulüp üyeliğinden ve kulüp başkanlığından uzaklaşmasına neden oldu. Hoş bir durum değil. Konu savcılıkta olduğu için benim bu konuda bir yorum yapma gibi lüksüm yok. Ahmet Şan'ın etkin pişmanlık yasasından faydalanmak için başvuruda bulunduğu iddia ediliyor.  Ne derece doğru bilmiyoruz. Nereden bakarsanız bakın sıkıntılı bir durum var ortada.

BU DURUM KONYASPOR'A NASIL YANSIR

İyi yansımayacağı su gibi, ekmek gibi, nefes alıp-verme gibi bir gerçek. Ama, şunu da belirtmek lazım gelirse, Konyaspor sallanır, ama yıkılmaz. Dışarıdan da olsa Ahmet Şan'ın mevcut yönetimde etkili olacağını düşünüyorum. Bu sadece benim düşüncem. Ya da şöyle olabilir mi? Fatih Yılmaz, bazı konularda ya da içinden çıkamadığı bazı işlerde Ahmet Şan'ın fikrini alabilir mi? Bütün bunlar benim kafamda bir soru işareti. Enkaz olmasa bile dört duvarı yıkık bir kulübü, içinde oturulabilir, misafirlerini gururla ağırlayabilir bir hale getiren Ahmet Şan'ın, kulübün menfeatlarını göz önüne alarak, böyle bir isteğe kayıtsız kalacağını sanmıyorum.  Fatih Yılmaz başkanlığındaki bu yönetimin radikal bir karar alarak mutlaka kulübü olağanüstü genel kurula götürmesinde yarar var. Ama 2 ay, ama 3 ay içinde bunu gerçekleştirmeli. Belki şu aşamada doğru gibi durmayabilir, ama ilerleyen süreçte bu mutlaka hayata geçirilmeli. Bir tık daha ilerisini söylüyorum; Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile eski Başkan Ahmet Şan, mevcut yönetimden böyle bir istekte bulunabilirler.  Atiker Konyaspor kulübün menfeatları doğrultusunda böyle  bir karar alınmasını isteyebilirler.  Çünkü, hem Tahir Bey'in hem de Ahmet Şan'ın olanlara kayıtsız kalacaklarını ve kulübün kamuoyu nezdinde yıpranmasına ve daha çok hırpalanmasına göz yumacaklarını  sanmıyorum. Kulübü değil, kulübün büyüttüğü bazı yöneticilerin istememesine rağmen, bu yönetimin kesinlikle güven tazeleme gerekliliği kaçınılmazdır. 

KENDİNİ DEĞİL, KULÜBÜ  BÜYÜTEN YÖNETİCİLERE İHTİYAÇ VAR

Bu kulüp, sırtından ahkam kesenlerin değil, şehrin kulübüdür. Özellikle de taraftarların kulübüdür. “Biz istemediğimiz müddetçe bu kulüp genel kurula gitmez ya da bu kulübü genel kurula kimse götüremez” gibi racon kesenler, bugün maçlara bile gelmiyorlar. Bu nedenle eğer ortada sıkıntılı bir durum varsa, kaldı ki var, egolarınızı değil, kulübün çıkarlarını düşüneceksiniz. Güçlü bir yönetim kurulsun ve içerisinde sizlerde olun. Bu yönetimin içinde Konyaspor'u seven, Konyaspor'a faydalı olan, Konyaspor'un derdiyle dertlenen insanların olduğunu biliyorum. Ama, Konyaspor'u büyüten değil, Konyaspor'un büyüttüğü yöneticilerin de olduğunu  biliyorum. Özellikle bu saatten sonra bu kulüp kötü bir durumla karşı karşıya kalırsa, bunun faturası, mevcut yönetimi bilmem, ama Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e kesilir. Tahir Bey bu faturayı nasıl öder bilemem artık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum