KSO Başkanı Büyükeğen’den milli sporcuya altın hediyesi

KSO Başkanı Büyükeğen’den milli sporcuya altın hediyesi

Avrupa üçüncüsü olan Ramazan Yılmaz, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen’i ziyaret etti. Başkan Büyükeğen, başarılı bisiklet sporcusu Yılmaz’ı kutlayarak, altın hediye etti.

Avrupa Bisiklet Birliği (UEC) tarafından Portekiz’de düzenlenen 23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Pist Şampiyonası’nda puanlı yarış disiplin finalinde Avrupa ikincisi, scratch dalında ise Avrupa üçüncüsü olan Ramazan Yılmaz, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen’i ziyaret etti. Başkan Büyükeğen, başarılı bisiklet sporcusu Yılmaz’ı kutlayarak, altın hediye etti.

Bisiklet sporunda Avrupa ikincisi olarak Türkiye’yi temsil eden Yılmaz’ı başarısından dolayı tebrik eden Büyükeğen, “Sporcularımızın Avrupa’da ve dünyada gösterdikleri başarılar bizi son derece mutlu ediyor. Torku Şekerspor Bisiklet Kulübü’nde yetişen, şu anda da Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde spor hayatına devam eden Bisiklet Sporcumuz Ramazan Yılmaz kardeşimiz de Avrupa ikincisi olarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Ramazan kardeşimize ve kendisinin nezdinde tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca Dünya Şampiyonası’na katılacak Ramazan Yılmaz kardeşimizden, dünya birinciliği bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Antrenörü İsmail Uğurlu ile birlikte KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen’i ziyaret eden genç sporcu Ramazan Yılmaz ise, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bisiklet sporunda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğini söyledi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.