Konyaspor’un  serisi sonlandı

Konyaspor’un serisi sonlandı

Tümosan Konyaspor’un yenilmezlik serisi iç sahada oynadığı Trabzonspor maçı ile sonlandı. Yeşil-beyazlı ekipte 4 maç sonra gelen bu yenilginin üzüntüsü yaşanıyor

Trendyol Süper Lig'de 31.haftada Trabzonspor’u ağırlayan Tümosan Konyaspor, mücadeleden 3-1’lik skorla mağlup ayrılarak 4 maç sonra puan alamadı. Bu sezon ligde kalma mücadelesi veren yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı maçı kaybederken rakipleri ile puan farkını açma adına çok büyük bir avantajı kaybetti.

Konyaspor’un kümede kalmak için yarış halinde olduğu rakipleri Karagümrük, Pendikspor, Gaziantep Futbol Kulübü haftayı puansız kapattı. Bu durum haftayı Trabzonspor mağlubuyeti ile kapatan yeşil-beyazlı ekip için de büyük bir avanataj oldu.

KAZANIN ALTI KAYNIYOR

Süper Ligde kümede kalma mücadelesi birçok takımı yakından etkiliyor.

İstanbulspor’un matematiksel olarak şansı gözükse de Sarı-Siyahlılar’ın düşen ilk takım olması artık neredeyse kesin. Diğer 3 takımı ise kalan 7 maçlık periyot belirleyecek. Lige tutunma barajının 43’e kadar yükselmesi beklenirken 2 aylık kritik süreç öncesinde en az 10 takımın bu yarışın içerisinde olması öngörülüyor. Kırmızı hatta şu anda 30 puanlı Pendikspor en dezavantajlı takım görünümündeyken 30 puanlı Karagümrük ve 31 puanlı Gaziantep FK tehlikeli bölgeden bir an önce yukarı çıkmak isteyen takımlar. 33’er puanda bulunan Konyasporve Hatayspor’un bir basamak üzerinde 34 puanlı Ankaragücü sıralanırken 36 puanlı Kayserispor ve 37 puanlı Samsunspor da henüz rahat nefes alabilmiş değil. 39 puanda bulunan Adana Demirspor ve 41 puanlı Sivasspor dahi kendisini rahat bir konumda görmüyor.

GÖZLER KASIMPAŞA’YA DÖNDÜ

Trabzonspor’a 3-1’lik skor ile mağlup olan ve 4 maç aradan sonra puan alamayan Tümosan Konyaspor’da gözler 13 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçına döndü. Yeşil-beyazlı takımın bu maçta puan kaybına tahammülü yok.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum