Konyaspor’da Tek hedef  3 puan

Konyaspor’da Tek hedef 3 puan

Atiker Konyaspor bugün sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda saat 20.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Yeşil-beyazlı ekip son haftalarda yakaladığı çıkışı bu maçta da sürdürmek istiyor

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında  bugün Gaziantepspor’u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak maç saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Tarık Ongun  ve Alpaslan Dedeş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağatay Şahan olacak.  

Fikstür olarak zor maçları geride bırakan yeşil-beyazlı ekip  , kalan 7 haftada ilk 5’i zorlayacak. Ligin son haftasında oynanacak Galatasaray maçına kadar nispeten daha kolay rakiplerle karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, son haftalarda yakaladığı çıkışı Gaziantep maçıyla sürdürmek amacında. 39 puanda bulunan Anadolu Kartalı, maçtan galibiyetle puanını 42’ye çıkarmak ve Antalyaspor - Trabzonspor maçından çıkacak sonucu beklemek istiyor. Bu maçta beraberliğin çıkması durumunda Konyaspor’un 5’incilik yolunda umudu artacak.

SERKAN YOK KALE KAYA’YA EMANET

Atiker Konyaspor’da  Gaziantepspor karşısında kalede Kaya tarakçı oynayacak.  Sakatlığı geçen ve takımla çalışan Ömer Ali Şahiner, şans verilmesi halinde forma giyebilecek. Atiker Konyaspor’da hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Barry Douglas’ın durumu ise bugün kesinlik kazanacak. Temsilcimizde kaleci Serkan Kırıntılı da sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayacak.

RANGELOV’UN CEZASI BİTTİ 

Dimitar Rangelov, Gaziantepspor maçıyla yeniden formasına kavuşacak. Atiker Konyaspor’da Bulgar golcü Dimitar Rangelov, Gaziantepspor maçıyla formasına yeniden kavuşacak. Cezası sebebiyle deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçında forma giyemeyen deneyimli oyuncu, bugün oynanacak maçta takımdaki yerini alacak. Dimitar Rangelov’un Spor Toto Süper Lig’de 3 golü bulunuyor. Rangelov, son olarak 23.haftada oynanan Trabzonspor maçında ağları havalandırmıştı.

SON MAÇLARDA KARTAL RAKİBİNE KARŞI ÜSTÜN

Atiker Konyaspor  rakibi Gaziantepspor'a  karşı son maçlarda yenilmiyor Yeşil-beyazlı ekip, rakibiyle Süper Lig’de yaptığı son 5 maçın 4’ünü kazanırken, bir maçta berabere kaldı. Atiker Konyaspor söz konusu dönemde kırmızı-siyahlı ekibe 9 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Gaziantepspor, Atiker Konyaspor'u ligde en son 2013-2014 sezonunda Konya’da oynanan maçta 1-0 mağlup etmişti. Sezonun ilk yarısında Gaziantep'te oynanan maçı da Atiker Konyaspor rahat bir oyunla 3-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.