Konyaspor'da 'tatil” zamanı

Konyaspor'da 'tatil” zamanı

Torku Konyaspor'un 4-2 kaybettiği Shaktar Donetsk ile oynanan hazırlık karşılaşmasında teknik adamlar Tomas Borek ve Kibong da dahil tüm futbolculara şans vererek bir kez daha görme olanağı buldu

TAKIM YARINTOPLANACAK

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor maçı hazırlıkları iki günlük izinin ardından yarına başlayacak. Spor Toto Süper ligde, geride kalan 7 hafta da 12 puanla 4. sıraya kadar yükselen Torku Konyaspor’da, milli maçlar nedeniyle verilen ara nedeniyle Antalya’da Ukrayna ekiplerinden Shaktar Donetsk ile oynanan hazırlık karşılaşmasında teknik adamlar Tomas Borek ve Kibong da dahil tüm futbolculara şans vererek bir kez daha görme olanağı buldu. Kartalların 4-2 kaybettiği maçta yeşil-beyazlı takımın gollerini ilk yarıda Selçuk Ali Baz, ikinci yarıda ise Holmen attı. Maç sonrası futbolculara iki gün izin verildi. Torku Konyaspor’da, ligin 8. haftasında, 17 Ekim Cumartesi günü iç sahada Gaziantepspor ile yapılacak maçın hazırlıkları iki günlük izinin ardından Pazartesi günü tesislerde başlayacak. Kartal’da, Milli takımlarda bulunan futbolcular Çarşamba gününe kadar antrenmanlara katılamayacak. Sakat olan ve tedavileri süren futbolcularda takımdan ayrı çalışacak. Hedef, Gaziantpespor’u yenerek çıkışı sürdürmek ve zirve takımlarını takibe devam etmek.

SELİM'E İLGİNÇ TESADÜF

Torku Konyaspor ile ilk maçına 5 sene önce Shakhtar Donetsk ile oynanan özel maçta çıkan Selim Ay için Cuma günü oynanan Shakhtar Donetsk maçı ayrı bir önem taşıyordu. 2010 yılında Yılmaz Vural'ın teknik direktörlüğündeki A Takımın Antalya'da yaptığı devre arası kampı ve Shakhtar Donetsk ile oynanan özel karşılaşma  Selim Ay'ın hayatını değiştiren andı. Takımın iki stoperinin de milli takımlarda olması nedeniyle A Takım kadrosuna dahil edilen Selim Ay, Shakhtar Donetsk maçında ortaya koyduğu performans ile göz doldururken A Takımla profesyonel sözleşme imzalayıp vazgeçilmezler arasına giriyordu. O günden bu yana 5 sezondur Torku Konyaspor'umuzun formasını başarıyla terleten Selim Ay, Shakhtar Donetsk ile yapılan ve 4-2 kaybettiğimiz özel maçın ardından yaptığı açıklamada, "İlginç bir tesadüf yaşadım. 5 sezon önce bir Shakhtar Donetsk maçı bugünlere gelmem adına ilk adımı atmamı sağlamış ve benim adıma kariyerimin başlangıcı olmuştu. O gün 2-0 kazanmıştık. Ama bugün kaybettik. Hazırlık maçları eksiklerimizi görme adına iyi fırsat oluyor. Hocamızın bizden istediklerinin ne kadarını yapabiliyoruz onu görüyoruz. İnşallah bu maçtan çıkartacağımız derslerle aynı hataları ligde yapmayıp yolumuza galibiyet serimizi devam ettirerek devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.