Konyaspor’da mesai başladı

Konyaspor’da mesai başladı

Torku Konyaspor’da Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları başladı. Haftanın ilk antrenmanına sakat olan Ömer Ali, Mahlangu ve Marica katılmadı

Torku  Konyaspor’da Akhisar maçı hazırlıkları iki günlük izinin ardından dün başladı. Gaziantepspor maçından sonra iki gün izin yapan yeşil-beyazlılar dün yeniden topbaşı yaptı. Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana sakat olan Ömer Ali, Mahlangu ve Marica dışında tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlıklardı bulunan oyuncular ise takımdan ayrı koşu yaptı. Torku Konyaspor’da hazırlıklar hafta boyunca devam edecek ve Cumartesi günü tamamlanacak. Ligde tehlike hattının hemen üzerinde yer alan Akhisar’ı yenerek kendisine ait olan 6 maç üst üste yenilmezlik rekorunu kırmayı amaçlayan Kartal’da moral iyi. Tüm camia galibiyet için birleşti. Sakat olan 3 futbolcu bu maçta da forma giyemeyecek. Sarı kart cezasını tamamlayan Djalma ise takımdaki yerini alabilecek.

27. HAFTA DA 24 GOL ATILDI

Spor Toto Süper ligde ligin sonuna doğru heyecan daha da arttı. Zirvede yarış kızıştı. Dipte ise yangın sürüyor. 

Galatasaray’ın Trabzon deplasmanından puansız dönmesi sonucu Bursaspor’u tek golle geçen Fenerbahçe 59 puanla lider koltuğuna oturdu. Bu takımı 58’er puanla Beşiktaş ve Galatasaray izlemekte. Dipte ise, 21 puanlı Karabükspor, 20 puanlı Erciyesspor ve 19 puanlı Balıkesirspor’un umutları gittikçe azalıyor. 28 puanlı Rizespor, 29 puanlı Kasımpaşa, 30 puanlı Eskişehirspor ve 31 puanlı Sivasspor için tehlike henüz geçmiş değil.

Ligde, geride kalan 27. hatada oynanan maçların 4’ünü ev sahibi, 2’sini deplasman takımları kazandı. 3 maçta berabere sonuçlandı. Beşiktaş ve Eskişehirspor deplasmanda 3 puan alarak 27. hafta istatistiklerine geçti. Takımlar rakip fileleri 24 kez havalandırdı. Bu hafta tüm maçlarda gol sesi çıkarken 5-1 biten Beşiktaş-Kasımpaşa maçı en gollü karşılaşma oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.