Konyaspor nefes aldı

Konyaspor nefes aldı

Atiker Konyaspor Ankaragücü karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle 5 haftalık galibiyet hasretini dindirdi. Ligin ilk maçında Erzurumspor’u yenen yeşil-beyazlı ekip bu sezon evinde ikinci galibiyetini ise rakibi karşısında aldı

Atiker Konyaspor sezonun 12. Hafta maçında sahasında Ankaragücü’nü 2-0 yenerek ligde 5 hafta sonra galibiyet hasretini dindirdi.  Zorlu maçta  Yeşil-beyazlı ekibin gollerini  55. Dakikada Ricardo Faty kendi kalesine ve 77’de Fofana kaydetti. Atiker Konyaspor sezona iyi başlangıç yaptığı ligde son 5 maçtır kazanamıyordu.  Yeşil-beyazlı ekip son 5 haftada  2 yenilgi 3 beraberlik almıştı.

 İlk 6 haftada müthiş bir performans sergileyerek 11 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip son 5 maçta sadece 3 puan toplamıştı.  Konyaspor, Kayserispor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettikten sonra galip gelemedi. Temsilcimiz 7. haftada deplasmanda Göztepe’ye 3-2 mağlup olurken, sonraki haftalarda Beşiktaş ile 2-2, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı. Zorlu bir maç trafiğinden geçen Atiker Konyaspor,  sahasında Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip Sivas deplasmanından da sahadan beraberlikle ayrılarak galibiyet hasretini devam ettirmişti.  Ankara gücü karşısında eksik oyuncularına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyan Atiker Konyaspor maçı kazanarak derin bir nefes almış oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 17 yaparak haftayı 9. Sırada tamamladı.    

EVİNDE 2. GALİBİYETİNİ ALDI

Atiker Konyaspor Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle iç sahada topladığı puan sayısını 8’e yükseltti.  Konyaspor Bu sezon iç sahada oynadığı 5 maçta sadece tek galibiyet aldı. Sezonun ilk maçında Erzurumspor’u 3-2 yenen yeşil-beyazlı ekip Bursaspor ile 1-1 Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Atiker Konyaspor diğer 2 maçta ise Fenerbahçe ve Başakşehir’e 1-0’lık skorlarla yenildi.  Evinde 6. Maçına Ankaragücü karşısında çıkan yeşil-beyazlı ekip rakibini mağlup ederek Erzurumspor maçının ardından iç sahada ikinci galibiyetini almış oldu.  Atiker Konyaspor iç sahada oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alarak. 8 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip 6 maçta 8 gol atıp 7 gol yedi.

FERHAT TÜRKOĞLU    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.