Konyaspor  moral arıyor

Konyaspor moral arıyor

Ligde düşüşe geçen İttifak Holding Konyaspor, yarın oynayacağı maçta son haftaların formda ekibi Sivasspor'u deplasmanda mağlup ederek milli maç arasına moralli girmek istiyor

İttifak Holding Konyaspor, zorlu Sivasspor maçına hazırlanıyor. Cumartesi günü 11.hafta maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor, günü akşam saatlerinde Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde basına kapalı gerçekleşen antrenman salonda yapılan CORE ısınma ve ağırlık çalışması ile başladı. Tüm oyuncuların katıldığı antrenman saha yapılan çabukluk hareketleri ve 7’ye 4 topla oyun ile devam etti. Oyuncular antrenmanı taktik çift kale maç ile tamamladı.

Süper Lig'de son 3 maçta 1 puan toplayan İttifak Holding Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da elenerek taraftanna büyük bir şok yaşatmıştı. Tekrar moral bularak çıkışa geçmek isteyen yeşil-beyazlı ekip son haftaların formda takımlarından olan Sivasspor'u deplasmanda mağlup ederek hem puanını 16'ya çıkarmak hem de milli maç arasına moralli girmek istiyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum