Konya'nın gururları

Konya'nın gururları

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Aksaray-Konya etabı için Konya’ya gelen ve Saraçoğlu Spor Kompleksinde bir dizi incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Müsteşarı Faruk Özçelik Saraçoğlu atış poligonunda trap atışı yaptı

SPOR ADAMLARI KONYA'DA

Türk spor'unu yönetenlerin yolu Konya'dan geçti. 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için geldikleri Konya’da Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde bir dizi incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Müsteşarı Faruk Özçelik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Saraçoğlu Atış Poligonu’nda trap atışı yaptı. Oldukça başarılı atışlar gerçekleştiren Özçelik ve Baykan milli sporculara başarı diledi

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Aksaray-Konya etabı için Konya’ya gelen ve Saraçoğlu Spor Kompleksinde bir dizi incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Müsteşarı Faruk Özçelik Saraçoğlu atış poligonunda trap atışı yaptı. Konya’da hazırlıklarını sürdüren Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcularının çalışmalarını yerinde inceleyen Özçelik, milli sporcuların ricasını kırmayarak  trap atışı yaptı. Ortaya renkli görüntüler çıkarken Özçelik milli sporculara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Aksaray-Konya etabı için geldiği Konya’da bir dizi incelemelerde bulundu. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve beraberindeki heyetle birlikte Saraçoğlu Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Faruk Özçelik, spor kompleksi ile ilgili Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’den bilgi aldı. Yeni yapılması planlanan spor tesisleri ve yenilenmesi düşünülen alanlarla ilgili istekleri değerlendiren Özçelik, ihtiyaçların giderilmesi için gerekenin yapılacağını söyledi.

Ardından beraberindeki heyetle birlikte Trap Skeet Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcularının çalışmalarını sürdürdüğü atış poligonunu gezen Özçelik, sporcuların hazırlıklarını izledi. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Milli Takım Antrenörü Ali Rıza Bilgin’in isteği ile deneme atışı da yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan başarılı atışları ile alkış topladı.

Milli takım atıcılık antrenörü Ali Rıza Bilgin’den Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgiler alan heyet sporcularla tek tek ilgilendi. 6 milli sporcunun 5’nin Konyalı olması Müsteşar Faruk Özçelik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından takdirle karşılandı. Konya'da spor dolu bir gün geçiren Faruk Özçelik ile Mehmet Baykan ve beraberindekiler akşam satlerinde ise Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu takip eden ulusal ve yerel basın mensupları ile biraraya geldiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.