Konya'nın en büyük atık toplama merkezinde yangın çıktı!

Konya'nın en büyük atık toplama merkezinde yangın çıktı!

Konya'nın Karatay ilçesinde yer alan atık toplama merkezinde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Konya'nın en büyük atık toplama merkezi olarak bilinen Marsan'da yangın çıktı. Karatay ilçesinde yer alan atık toplama merkezinde çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Uzunhasan Sokak'ta bulunan bir atık toplama merkezinde saat 20.00 sıralarında çıkan yangın korkuttu. Alevler kısa sürede atık toplama merkezini sardı. ihbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Yaklaşık bir saat süren söndürme çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, atık toplama merkezinde büyük maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor. Konuya ilişkin geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı. İtfaiye ekipleri, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini değerlendiriyor.

ÇEVREDEKİ İŞ YERLERİNE SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI

Yangını gören vatandaşlar olay yerinden panikle uzaklaşırken, alevlerin büyümesi çevredeki işyerlerini de tehlikeye soktu. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.