Konya'da Trafik Grubu düğün yaptı

Konya'da Trafik Grubu düğün yaptı

Facebook'ta 60 binin üzerinde üyesi bulunan Konya'da Trafik Grubu, gerçekleştirdiği sosyal projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Facebook'ta 60 binin üzerinde üyesi bulunan Konya'da Trafik Grubu, gerçekleştirdiği sosyal projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Grup üyeleri, son olarak geçim sıkıntısı nedeniyle düğün yapamayan bir evli çiftin düğününü yaptı. Aynı zamanda eşyası olmayan çiftin bütün ev eşyasını aldı. Evli çifte maddi yardımda da bulunan grup üyeleri, işi olmayan gence de iş buldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Grup adına açıklama yapan sayfa yöneticilerinden Osman Akkaş, “Evli çiftin geçim sıkıntısı yaşadığını öğrendikten sonra nasıl bir yardımda bulunabiliriz diye düşündük. Daha sonra evlerinde eşyalarının olmadığı haberini aldıktan sonra grup üyelerimiz ile eşya yardımına başladık. Herkes maddi durumu elverdiği doğrultuda beyaz eşya aldı. Daha sonra gıda ve maddi yardımda bulunduk. Çok duygusal anlar yaşandı. Daha sonra da kardeşimize çalışabileceği bir yerde iş bulduk. Bir toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi ile huzur ve mutluluğun temeli, aile kurumunun sağlam temeller üzerine oturtulması ile doğru orantılıdır. Bu mutlu günlere vesile olabileceksek ne mutlu bize” dedi.  Akkaş, Konya'da Trafik Grubu adı altında da dernek kuracaklarının bilgisi verdi.

MESUT TURAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.