Konya'da bu market 249 liraya 1 kilo dana sucuğu satıyor! Vatandaş kuyruğa girdi

Konya'da bu market 249 liraya 1 kilo dana sucuğu satıyor! Vatandaş kuyruğa girdi

Türkiye genelinde et ve et ürünlerine indirim geldiğini duyanlar kuyruğu giriyor. Son olarak Konya'da yeni hizmete açılan bir market sucuğa dev indirim yaptı. 249 liraya 1 kilo dana sucuğu satıldığını duyanlar kuyruğa girdi.

Konya'da yeni bir market hizmete girdi. Açılışa özel yapılan indirimlerle müşterilerine cazip fırsatlar sunan bu market, alışveriş tutkunlarını cezbediyor. Konya'nın merkezi konumunda hizmete giren bu yeni market, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunuyor. Açılış coşkusunu tüm Konyalılarla paylaşan market yetkilileri, özel bir indirim kampanyasıyla müşterilerini karşılıyor.

whatsapp-image-2024-03-14-at-10-21-45.jpeg

KAMPANYA KAPSAMINDA 1 KİLO KIYMA 349 LİRAYA SATILACAK

Bu kapsamda pazar gününe kadar geçerli kampanyada dana kıyma sadece 349 TL'ye satılacak. Ancak sadece dana kıyma değil, marketin raflarında birçok indirimli ürün bulunuyor.

whatsapp-image-2024-03-14-at-10-21-46.jpeg

Et ürünlerinden, taze meyve ve sebzeye, temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede indirimler sunuluyor. Ayrıca, müşteri memnuniyetini ön planda tutan market yetkilileri, her zaman taze ve kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı hedefliyor.

whatsapp-image-2024-03-14-at-10-21-46-1.jpeg

KONYA'DA UCUZ SUCUK KUYRUĞU

En çok ilgi çeken indirim ise dana sucuğa yapıldı. Dana etinden üretilen sucuğun kilosu sadece 249 liraya satılıyor. Uygun fiyatı duyan Konyalılar kuyruğa girdi.

whatsapp-image-2024-03-14-at-10-22-53.jpeg

Kampanyalı satışın birkaç gün daha devam etmesi bekleniyor. Söz konusu indirimi Full Gross isimli yeni market düzenliyor.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum