Kombine satışları dün başladı

Kombine satışları dün başladı

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor'da kombine satışları dün başladı. Kombine fiyatları 100 TL ile bin 200 TL arasında değişiyor

Geçtiğimiz sezon 15 binin üzerinde kombine satan Atiker Konyaspor yeni sezonda kombine rekoru kırmayı planlıyor. Bu anlamda fiyatları yüksek tutmayan Atiker Konyaspor yönetimi diğer kulüplere örnek oldu. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor taraftarı en az 23 maç izleme şansına sahip olacak .Kombine sahibi olan Atiker Konyaspor taraftarı yeni sezonda toplamda en az 23 maç izlem şansı yakalayacaklar. Yeşil-beyaz sevdalıları Konyaspor’un Avrupa’da ve kupada tur atlaması halinde ise 23’ten fazla maç izlemiş olacak.   

EN AZ 46 MAÇ OYNAYACAK

Atiker Konyaspor, önümüzdeki sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek. Geride kalan sezonda lig ve kupada 46 resmi maç oynayan temsilcimiz yeni sezonda en az 46 resmi müsabakaya çıkacak. Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig’de 34, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi gruplarında 6’şar maça çıkacak. Bu sayı, yeşil-beyazlı ekibin kupa ve Avrupa’da alacağı başarı sonuçlarla 50’yi aşabilecek. Konya kenti de yeşil-beyazlı ekip sayesinde Avrupa sahnesine çıkacak ve kentin tanınırlığı artacak. Tarihi bir sezonu geride bırakan Konyaspor, önümüzdeki sezon taraftarlarına heyecanlı maçlar izlettirmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.