Kipa Aktüel Ürünleri Dikkat Çekiyor

Kipa Aktüel Ürünleri Dikkat Çekiyor

Türkiye'nin yükselen değeri Kipa Hipermarket indirimlerini sizlere sunmaya karar verdik.

Türkiye'nin yükselen değeri Kipa Hipermarket indirimlerini sizlere sunmaya karar verdik.  ve Kipa indirim fırsatları ile birlikte çok daha uygun fiyata alışveriş yapabilir ve böylece tasarruf sağlayabilirsiniz. Kipa aktüel ürünlerini kaçırmamanız için yazımızın sonunda size tavsiye ettiğimiz siteyi ziyaret etmenizi öneririz. Dilerseniz şimdi Kipa indirim ve kampanya fırsatlarına bir bakalım...

 

90'lı yıllarda kurulmasına rağmen hizmet vermeyi sürdüren ender marketlerden birisi olan Kipa Hipermarket, günümüze kadar kendisini çok değiştirdi ve geliştirdi. Bugüne gelene kadar rakiplerini iyi inceleyen ve onların açıklarını gören Kipa, günümüzde rakiplerine örnek oluyor dersek abartmayız. Kipa uyguladığı politikalarla hayatını sürdürürken müşterilerinin de uygun fiyatlı alışveriş yapmasını sağlıyor. Kipa'nın bu başarısının altında elbette birçok neden var fakat bir tanesi var ki belki de o en önemlisi. Kipa yaptığı indirimler ile müşterileri kendisine bağlayan bir hipermarket. Belirli gün ve haftalarda birçok aktüel ürününde ciddi bir indirime giden Kipa, birçok rakibini de bu nedenle geçiyor diyebiliriz.

 

Kipa indirim dönemleri genellikle bir ayda  birçok kez gerçekleşiyor. En büyük indirim dönemini her ayın ilk haftasında başlatan Kipa, bu indirimini ayın üçüncü haftasında sona erdiriyor. Kipa bunun haricinde aktüel ürünlerinde de özel indirimler yapıyor ve bunlar genellikle sürprizler şeklinde gerçekleşiyor. Büyük indirimlerini 'Kipa Extra' broşürü ile duyuran Kipa Hipermarket, bunun haricinde yaptığı indirimler ise genellikle hafta sonu fırsatları şeklinde gerçekleşiyor. Kipa markalı ürünler ile müşterilerine alternatif ürünler sunan Kipa, bunu yıllardır devam ettiriyor ve böylece müşterilerin de takdirini kazanıyor. 

 

Kipa aktüel ürünlerinin haricinde müşterileri Kipa'ya bağlayan çok sayıda unsur sayabiliriz. Bunlardan en önemlisini indirimler olarak söylemiştik. Bunun haricinde bir diğer unsur ise tedarikçi güvenirliği dersek yanlış bilgi vermiş olmayız. Kipa'ya getirilen birçok ürün tedarikçiler vasıtasıyla getiriliyor ve bir nevi tedarikçilerin kalitesi de Kipa'nın kalitesi oluyor. 'Sizi dinliyoruz' bölümü ile müşterilerine de söz hakkı veren Kipa Hipermarket, böylece eksiklerini görmüş oluyor ve daha iyi hizmet vermek adına bu açıklarını kapatıyor.

 

Kipa indirim dönemlerinden ve Kipa'nın diğer marketlerden farklarını sizlere sunmaya çalıştık. Şimdi ise yazımızın başında bahsettiğimiz gibi Kipa aktüel ürünlerini en iyi nasıl takip edebilirsiniz ona bakalım.  isimli web sitesi ile hep Kipa hipermarketin hem de diğer marketlerin indirim fırsatlarına gözatabilirsiniz. Bahsettiğimiz siteyi favorilerinize eklemenizi ve tüm market indirim fırsatlarını tek bir adresten takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum