Kazanma vakti

Kazanma vakti

Evinde uzun süredir maç kazanamayan Konyaspor yarın sezonun 3. hafta maçında Antalyaspor ile karşılaşacak. Saat 19.15’de başlayacak mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek.

 

 

 

 

Yeşil-beyazlı ekip galibiyet hasretini bu maçta dindirmek ve sezonun ilk 3 puanını almak istiyor. Konyaspor 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 3. hafta maçında bugün sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.15’de başlayacak. Maçı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Erkan Engin olacak. VAR uygulamasında ise hakem Özgüç Türkalp ve Emre Malok görev yapacak.

GALİBİYET HASRETİNİ BİTİRMEK İSTİYOR

Konyaspor sahasında oynayacağı Antalyaspor maçıyla galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte Hurtado dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Aykut Kocaman’ın Antalyaspor karşısına Galatasaray maçının 11’iyle çıkması bekleniyor. Sahasında son olarak 27 Ocak’ta Antalyaspor maçını kazanan yeşil-beyazlı ekip, yine bir Antalya maçı ile kötü seriyi sonlandırmak istiyor. Konyaspor, sahasında 7 aydır galip gelemiyor. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezonun 19. haftasında 27 Ocak’ta oynanan karşılaşmayı y Konyaspor 2-0 kazanmıştı. Aykut Kocaman’ın ekibi, taraftarının önünde son 9 maçta 7 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Söz konusu 9 maçlık periyotta Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Sivasspor, Galatasaray, Trabzonspor, Akhisarspor ve bu sezon Ankaragücü ile berabere kalırken, Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarından yenilgiyle ayrıldı.

SÜPER LİGDE 17. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Antalyaspor, Bugünkü maçla birlikte Süper Lig’de 17. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 15 maçta yeşil-beyazlı temsilcimizin, galibiyetlerde 6-3 üstünlüğü bulunuyor. Rekabette 8 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan maçta Konyaspor, 3-1 öne geçmesine karşın skoru koruyamayarak Akdeniz ekibiyle 3-3 berabere kalmıştı. Evinde oynadığı maçta ise rakibini Jevtovic ve Skubic’in golleri ile 2-0 yenmeyi başarmıştı.

KARTAL EVİNDE KAYBETMİYOR

Konyaspor, bugünkü rakibi Antalyaspor’a sahasında hiç mağlup olmadı Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de rakibiyle taraftarının önünde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik alarak hiç mağlup olmadı. Evinde rakibine şansı tutan Konyaspor ligde iç sahadaki son 3 puanını da Antalyaspor karşısında almıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.