Kasımpaşa'da Çaykur Rizespor Maçının Hazırlıkları Başladı

Kasımpaşa'da Çaykur Rizespor Maçının Hazırlıkları Başladı

Kasımpaşa'da, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 11. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlandı. Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman akşam...

Kasımpaşa'da, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 11. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlandı. Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman akşam saatlerinde ve yağmur altında yapıldı.

Antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, pas çalışmalarıyla devam ettiler. Antrenman pozisyon çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi. Yapılan antrenmanda kaleciler Andreas Isaksson, Ertaç Özbir, Yusuf Mersin ve Oto Goshadze kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Kalaciler daha sonra yapılan çift kale maçta değişimli olarak kaleye geçtiler.

Kasımpaşa'da, Çaykur Rizespor ile 29 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına yarın saat 14.00'de yapılacak antrenmanla devam edilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.