Kartal’ın yenileri heyecanlanıyor

Kartal’ın yenileri heyecanlanıyor

Atiker Konyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Deni Milosevic ve İoan Hora ilk kez Büyükşehir Arena’da taraftar karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. İki isimde Beşiktaş maçında dolu tribünler önünde futbol oynayacak

Atiker Konyaspor'un yeni transferleri Deni Milosevic ve Ioan Hora ilk Süper Lig maçlarına Rize'de çıktılar. İki isim ilk iç saha maçında ise Beşiktaş’a karşı oynayacaklar. Milosevic ve  Hora’yı  Büyükşehir Arena’da muhteşem bir atmosfer karşılayacak.

42 BİN KİŞİ KARŞISINDA FORMA GİYMEDİM

Atiker Konyaspor'un yeni transferi  Ioan Hora daha önce 42 bin kişi karşısında forma giymediğini ifade ederek,  " Arkadaşlarım başarılı olmam için daha çok çalışmam gerektiğini söyledi. Bir de taraftar faktörü var. Daha önce 42 bin seyirci karşısında hiç forma giymedim. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Onların desteğiyle karşılaşmalara çıkmayı çok istiyorum. Onlar bizim için 12. adam' olacaklar" diye konuştu.

İKİ İSİM RİZE MAÇINDA FORMA GİYDİ

Atiker Konyaspor’da yeni transferler ilk lig maçına Rize’de çıktı. Yeşil-beyazlı ekipte Deni Milosevic ve Ioan Hora maçta forma şansı bulan isimler oldu. Boşnak oyuncu Milosevic maça ilk 11’de başlarken, golcü oyuncu Ioan Hora mücadelenin ikinci yarısında Riad Bajic’în yerine oyuna dahil oldu. Genç yıldız Deni Milosevic, Vukovic’in attığı golün asistini yaptı.

TARAFTARLAR SABIRSIZLANIYOR

Atiker Konyaspor'un Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege'den transfer ettiği Deni Milosevic, gösterdiği performans ile yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Taraftarlar yarın oynanacak Beşiktaş maçında Deni Milosevic'i izlemek için sabırsızlıkla bekliyor. Atiker Konyaspor'un sezon öncesi son hazırlık provası olarak katıldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası'nda Kardemir Karabükspor'u 3-2 yendiği maçta Bajic'in attığı gollerin asistini yapan 21 yaşında ki Boşnak oyuncu Atiker Konyaspor'un Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı maçta Jagos Vukovic'in attığı golün asistini yaptı. Mücadelenin 55.dakikasında sağ taraftan Boşnak futbolcunun kullandığı kornere yükselen Jagos Vukovic, Atiker Konyaspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Deni Milosevic, Çaykur Rizespor maçında yaptığı asistle, bu sezon ki asist sayısını 3'e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.