Kartal'ın şov yapma zamanı

Kartal'ın şov yapma zamanı

Torku Konyaspor bugün, Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş moralli yeşil-beyazlı ekibin hedefi galibiyet. Saat 16.00'da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Tek eksik Rangelov

SEYİRCİ DESTEĞİ İSTENDİ

Konya Büyükşehir Belediye stadında oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak maçta Trabzon bölgesinden Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yaparken, maçın dördüncü hakemi Serkan Ok. Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Kartallar daha sonra tesislerde dinlenmeye çekildi.  Yeşil-beyazlı takımda, bu karşılaşma öncesi sarı kart cezalısı Rangelov dışında eksik yok. Ali Turan ve Ömer Ali 3’er sarı kartla oynayacak. Moral süper. Tek hedef, Osmanlıspor’u bu maçta da yenerek Başkent’e ile boş göndermek. Bugünkü maç öncesi Torku Konyaspor 33 puanla 5. ve Osmanlıspor ise 25 puanla 9. sırada yer almakta.  Torku Konyaspor karşılaşmaya muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Dougles- Ali Çamdalı, Holmen- Ömer Ali, Traore (Kibong), Meha- Bajiç.  Torku Konyaspor ile Osmanlıspor bugün 2. kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında, Ankara’da oynanana maçı Konyaspor Sissoko ve Meha’nın attığı gollerle 2-1 kazanmıştı..Trabzon bölgesi hakemi Hüseyin Göçek ise, Kartal’ın bu sezon ilk maçına çıkacak.

BAYDAR: RÖVANŞI VERMEYİZ

Torku Konyaspor basın Sözcüsü Ahmet Baydar, bugün oynanacak Osmanlıspor maçının iki takım içinde son derece önemli olduğunu, özellikle de  kendi evindeki ilk maçı kaybeden rakip için daha önemli olduğunu belirterek, seyircilerin futbola doyacağını söyledi. Baydar, maçla ilgili düşüncelerini şu şekilde açıkladı:

“Konyaspor olarak hem ligde hem de kupada emin adımlarla ilerliyoruz. Kupadaki Beşiktaş galibiyetinin sadece takıma değil, şehre de büyük bir sinerji getirdiğini tahmin ediyoruz. Dolayısıyla bugün oynanacak Osmlanlıspor maçında tribünlerin dolacağını ve takıma önemli bir destek geleceğini düşünüyorum. Bugünkü maç bizim hedeflerimize ulaşma açısından son derece önemli. Bu bakımdan maçı kazanmak ve rövanşı da vermek istemiyoruz. Osmanlıspor ikinci yarıya önemli oyuncularla takviye yaparak başladı. Güçlü bir takımdı ve daha da güçlendiler. Ancak, biz kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kazanacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.