Kartal'da hedef puan

Kartal'da hedef puan

İç sahada başarılı bir performans sergileyen Torku Konyaspor deplasmandaki başarısızlığını Cuma günü oynayacağı Akhisar Belediyespor deplasmanında kırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte tek hedef puan

Torku Konyaspor’da Akhisar maçı hazırlıkları devam ediyor. Cuma günü oynanacak bu maç öncesi Kartal’da 3 eksik var. Gaziantepspor yenilgisiyle moral ve güven tazeleyen ve 12 puanla 12. sıraya yükselerek kendisine gelen yeşil-beyazlı takımda antrenmanlar devam ediyor. Haftanın ilk antrenmanını Pazartesi günü yapan ve dün de akşam saatlerinde teknik-taktik çalışması gerçekleştiren Torku Konyaspor’da moraller yerinde.

DIŞ SAHA KARNESİ ÇOK KÖTÜ

İç sahada oynadığı 5 maçta yenilgi almayan Torku Konyaspor dış sahada ise çok kötü bir performans ortaya koyuyor. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 5 maçta sadece bir beraberlik aldı. Torku Konyaspor diğer 4 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrılarak sadece 1 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 4 gol atarken 9 gol yedi. Torku Konyaspor Akhisar Belediyespor karşısında bu şanssızlığını kırmak istiyor.

AKHİSAR İÇ SAHADA KAYBETMEDİ

Torku Konyaspor’un bu haftaki rakibi Akhisar Belediyespor ise iç sahada oynadığı beş maçta yenilgi almadı. Sahasında müthiş bir performans çizen Akhisar Belediyespor Torku Konyaspor gibi içerde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldı.

ALİ ÇAMDALI EKSİK

Torku Konyaspor’da Cuma günü oynanacak Akhisar maçı için Manisa yolculuğu programda değişiklik olmaması halinde Perşembe günü başlayacak. Anılan gün sabah antrenman yapacak olan Kartallar, öğleden sonra havayoluyla İstanbul, oradan da İzmir’e uçarak Manisa’ya geçerek kampa girecekler. Kar yağışı nedeniyle program değişmesi halinde Torku Konyaspor bugün havayoluyla İzmir’e uçacak ve son antrenmanı Perşembe günü Manisa’da gerçekleştirecek.

Manisa deplasmanından puanla dönerek yoluna devam etmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da, Akhisar maçı öncesi 3 eksik var. Sakatlığı ve tedavileri devam eden Marica ve Mehmet Güven ile sarı kart cezalısı olan Ali Çamdalı Manisa’da forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Torje ise kadroda yer alacak.

RECEP ÇINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.