Kartal'a engel olma Eskişehir

Kartal'a engel olma Eskişehir

Hedefi yüksekler olan Torku Konyaspor, Süper ligde 2014-2015 sezonunda ilk maçına çıkıyor. Saat 18.30'da başlayacak maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Kartal'da Djalma ve Kabze yok

Torku Konyaspor, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçla, Süper ligde 2014-2015 sezonunda ilk maçına çıkıyor. Eskişehir Atatürk stadında yapılacak karşılaşma saat 18.30’da başlayacak. Maçta, Adana bölgesinden Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Cevdet Kömürcüoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Emre Altun. Karşılaşmada, Özkan Çeliker beşinci, Murat Orhan altıncı hakem olarak görev yapacak.

Eskişehirspor maçı hazırlıklarının Konya bölümünü Perşembe günü yaptığı antrenmanla tamamlayan Torku Konyaspor, dün sabah hızlı trenle Eskişehir’e giderek kampa girdi. Kartallar son hazırlığı dün orada gerçekleştirdikleri ter idmanıyla yaptılar ve dinlenmeye çekildiler.

Ligde, yeni kadrosuyla başarılı biri sezon geçirerek orta sıralarda yer almayı amaçlayan Tourku Konyaspor’da, sakat olan ve tedavilerine devam edilen Hasan Salih Kabze, Djalma Campos ve Özgür Özkaya Eskişehir kafilesinde yer almadı. Tüm camia 3 puan için kenetlendi. Moral süper. Yeşil-beyazlılar maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya – Ali Turan, Selim Ay, Kokaloviç, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Mehmet Güven (Uğur İnceman)- Torje (Recep), Hleb, Ömer Ali- Marica..

Torku Konyaspor’a, Eskişehirspor maçında 300 kadar taraftar destek verecek. Özel otomobil, otobüsler ve hızlı trenle Eskişehir’e gidecek olan taraftarlar için dönüş için saat 23.00’de ek tren seferi konuldu.

İKİ TAKIMIN 29. RANDEVUSU

Eskişehirspor ile Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonunu ilk haftasında, futbol tarihinde 29. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 28 maçta Eskişehirspor'un galibiyetlerde Torku Konyaspor'a karşı 15-7 üstünlüğü bulunuyor. Gol sayısında da Es-Es, rakibine 53-38 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 6 maç da berabere sonuçlandı. Eskişehirspor ile Torku Konyaspor, Eskişehir'de 16 kez karşılaştı. Bu maçların 11'ini Eskişehirspor, ikisini de Konya temsilcisi kazandı. Siyah-kırmızılıların sahasındaki maçlarda attığı 35 gole karşılık, Torku Konyaspor 16 gol kaydetti. İki takım arasında yarın saat 18.30'da Atatürk Stadı'nda yapılacak maçı, Abdulkadir Bitigen, Nihat Mızrak ve Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.