Kartal seri galibiyetler aldı

Kartal seri galibiyetler aldı

Yeni yönetim, yeni salon ve yeni isim ile 2014-2015 sezonuna büyük bir değişim yaşayarak başlayan Torku Konyaspor Basketbol, sporun içinde olan sakatlıkların yanı sıra farklı nedenlerden dolayı yaşadığı şanssızlıklarla zorlu bir sezonu geride bıraktı.

Kulüp tarihinin en başarılı sezon başlangıcını yapan Yeşil Beyazlılar, ilk yarıyı başladığı gibi bitirememiş olsa da ikinci yarıda yaptığı yeni transferler ile tekrar ayağa kalkmayı başardı ve ligin 29. haftasına kadar Play-Off hedefini kovalarken sezonu 12 galibiyet-18 mağlubiyet ile on birinci sırada tamamladı. 

 İLK YARIDA 7 GALİBİYET

Aziz Bekir yönetiminde Avrupa’nın en zorlu liglerinden biri olan TBL’de 5 yabancılı sistemin getirdiği rekabet ortamında sezona Trabzon deplasmanında aldığımız galibiyet ile başladık. Seyircimiz karşısında oynadığımız ilk maçta Tofaş’ı mağlup ederken arka arkaya aldığımız 3 yenilginin ardından Rönesans TED Ankara Kolejliler, Uşak Sportif, Banvit, NSK Eskişehir Basket maçlarını kazanarak 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık ve bu performansımızla otoriteler tarafından ligin en başarılı takımları arasında gösterildik. Fikstürdeki zorlu virajda Darüşşafaka Doğuş, Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker gibi şampiyonluk kovalayan rakipler karşısında zorlanırken, sakatlıklardan dolayı eksik kadromuz ile Beşiktaş integral Forex ve Türk Telekom maçlarını da kaybettik. Birinci devrenin son maçında kendi evimizde Royal Halı Gaziantep’i yenerek 15 maçlık ilk bölümü 7 galibiyet ile noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.