Kartal kupada moral arıyor

Kartal kupada moral arıyor

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur karşılaşmasında bugün Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek.

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur karşılaşmasında bugün Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Anadolu Kartalı rakibini yenerek kupada yoluna devam etmek istiyor.

ÖZEL UÇAKLA MARAŞ’A GİTTİ

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Kahramanmaraşspor’a konuk olacak Atiker Konyaspor, maçın son çalışmasını dün öğle saatlerinde yaptı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesislerinde yapılan ve Hurtado'nun katılmadığı antrenman antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular çift kale maç ve şut çalışmasının ardından yapılan streching hareketleri ile antrenmanı tamamladı. Atiker Konyaspor özel bir uçakla Kahramanmaraş’a giderek kampa girdi.

4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Spor Toto Süper Lig’de son 4 maçta kazanamayan ve sadece 2 puan toplayabilen Atiker Konyaspor’da moraller bozuk. Yeşil-beyazlı ekip, ligde 10. sıraya kadar gerileyerek üst sıralardaki yarıştan koptu. 13 puanda yer alan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçıyla moral bulmak amacında. Yeşil-beyazlı ekip, 4. tur maçında yarın akşam karşılaşacağı rakibini yenerek hem tur atlamayı hem de zorlu Sivasspor maçı öncesi moral bulmayı hedefliyor.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.