Kartal izinde

Kartal izinde

Ligin ilk 3 haftasında 3 puanı birarada göremeyen Torku Konyaspor'da 4-1'lik Galatasaray yenilgisi sonrasında herkesin morali bozuldu. Milli maç nedeniyle futbolculara Çarşamba gününe kadar izin verildi

Torku Konyaspor’da, Galatasaray yenilgisi üzüntü yaratırken, Milli maçlar nedeniyle futbolculara verilen izin Çarşamba günü sona erecek.  Ligin ilk iki haftasını beraberlikle geçen ve 3. hafta Galatasaray’ı konuk eden Torku Konyaspor, maçın son dakikalarında gelen gollerle rakibine farklı yenilerek 2 puan ve eksi 3 averajla 16. sıraya geriledi. Forvet sıkıntısı çeken Kartallar, ilk maçta attıkları 3 golü de duran top organizasyonundan buldu. Torku Konyaspor’da futbolculara, Milli maçlar nedeniyle üç gün izin verildi. Yeşil-beyazlı taktımda Hazırlıklar Çarşamba günü saat 17.00’de tesislerde yapılacak antrenmanla başlayacak. Cumartesi günü bir hazırlık maçı oynamayı planlayan Kartallar, Pazar ve Pazartesi günü dinlenecekler ve ligin 4. haftasında Osmanlıspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına Salı günü yeniden başlayacaklar. Bu arada Konyasporlu futbolcuların Milli maçları hep birlikte izleyecekleri öğrenildi.  Torku Konyaspor’da, kırmızı kart cezasını tamamlayan Bulgar golcü Rangelov teknik adamlar görev vermesi halinde Osmanlıspor maçında takımdaki yerini alacak. Hazır olmadıkları için ilk üç hafta da ilk 11’de görev yapmayan Sissoko ve Traore ile yeni transferler Holmen ve Ömer Şişmanoğlu’nun da Osmalıspor maçında oynamaları beklenmekte.

TRANSFER HAMLESİ

Transferin son gününde hareketli saatler yaşayan Torku Konyaspor sol bek transferi için mesai harcadı. Beşiktaş’ın göndermeyi planladığı Ramon Motta için yeşil-beyazlılardan son dakika hamlesi geldi. Beşiktaş’ın onay verdiği transfer için Brezilyalı oyuncu ise olumsuz yanıt verdi ve transfer gerçekleşmedi. Bu mevki daha öncede gündemine aldığı Trabzonsporlu İshak Doğan’ı düşünen yeşil-beyazlıların futbolcu ve kulübüyle yaptığı görüşmeler gazetemiz yayına hazırlandığı aşamada sonuçlanmamıştı. Öte yandan Yunanistan takımı Paok’un ilgilendiği Marica için ise Paok’un takas teklifi kabul edilmezken, kadroda düşünülmeyen Mbamba’nın ise Alanyaspor’a kiralandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.