Kartal 8 transferin  5’inden katkı aldı

Kartal 8 transferin 5’inden katkı aldı

Tümosan Konyaspor sezonun devre arasında en fazla transfer yapan takımlar arasında yer aldı. Takıma yeni katılan 8 oyuncunun 6’sı maçlarda aktif şekilde süre alırken iki futbolcu 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi

Tümosan Konyaspor sezonun devre arasında en fazla transfer yapan takımlar arasında yer aldı.
Yeşil-beyazlı ekipte yönetim büyük bir risk alarak 8 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Konyaspor kaleci Slowik, Boateng, Ethemi, Ndao, Sambou, Damjanovic, Niangbo ve Hadebe ile sözleşme imzaladı.
Takıma yeni katılan 8 oyuncunun 6’sı maçlarda aktif şekilde süre alırken iki futbolcu 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.
Konyaspor, ara transfer döneminde orta saha Emmanuel Boateng, Niangbo, kaleci Jakub Slowik, stoper Filip Damjanovic, stoper Teenage Hadebe, kanat oyuncusu Valon Ethemi forvet Alassane Ndao ve Sambou’yu kadrosuna kattı. Jakub Slowik, 9 maçta forma giyerken 8 gol yedi. Filip Damjanovic, yeşil-beyazlı takımda 9 maça çıktı. Valon Ethemi 9 maçta forma giyerken 1 gol buldu, 4 asist yaptı. 9 maçta forma giyen Alassane Ndao da 2 gol, 1 asistle oynadı. Emmanuel Boateng ise yeşil-beyazlı takımda forma şansı bulamadı.
Konyaspor’un büyük umutlarla transfer ettiği Niangbo ise Kupada bir maçta 90 dakika ligde sadece 9 dakika görev aldı.
Yeşil-beyazlı ekibin gol bölgesine transfer ettiği Junior Sambou ise 8 lig maçında 234 dakika görev alırken gol veya asist katkısı sağlayamadı.

habernhb0pb4022024195706.jpg

4 FUTBOLCU ÖNE ÇIKTI
Tümosan Konyaspor’un devre arasında yaptığı transferlerden 4 isim takıma büyük katkı sağladı.Kaleci Jakup Slowik ile birlikte stoper Damjanovic kanat oyuncuları Valon Ethemi ve Alassane Ndao takıma büyük katkı sağlarken son dönemde savunmanın vazgeçilmez ismi olan Hadebe de bu oyuncular arasına katıldı. Junior Sambou ise forma giydiği tüm maçlarda etkisiz kalarak hayal kırıklığı yaşattı. Hayal kırıklığı yaşatan diğer isimler ise Emmanuel Boateng ve Niangbo oldu. Bu iki isim adeta yokları oynadı. Boateng kadroya bile girmekte zorlanırken Niangbo son dönemde maç kadrosuna girmesine rağmen süre almayı başaramadı130-001.jpg120-001.png​​​​​​​

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum