Konyaspor ve Çamdalı’na  ‘kara’ haber var!

Konyaspor ve Çamdalı’na ‘kara’ haber var!

Dün akşam teknik direktörlüğe Sportif Direktör Ali Çamdalı'nı getiren Konyaspor aynı akşam kötü bir haberle sarsıldı.

Konyaspor’a “Gümrük”ten “Kara” haber var

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında konuk olduğu Sivasspor’a 1-0 yenilerek ligde kalma yolunda ağır bir yara alan Konyaspor, son 6 karşılaşmada sadece bir galibiyet alabildi.
Ligin 28. haftasında deplasmanda Pendikspor’u 2-0 yenen yeşil-beyazlı ekip, devam eden haftalarda Adana Demirspor 2-2 ve Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Konyaspor evinde Trabzonspor’a 3-1 yenilirken deplasmanda ise Kasımpaşa'yı ise 2-0 mağlup etti. Konyaspor iç sahada ise Alanyaspor’a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Yeşil-beyazlı ekip son olarak Sivasspor’a 1-0 yenilerek oynadığı son 6 karşılaşmada sadece bir galibiyet alabildi.

ATEŞ HATTINA ÇOK YAKIN

Tümosan Konyaspor haftalardır yakaladığı küme düşme hattından uzaklaşma fırsatını iyi değerlendiremedi. Yeşil-beyazlı ekip Sivasspor’a 1-0 yenildiği 34. haftanın ardından 36 puanda kaldı. Konyaspor’un kümede kalma adına rakipleri olan Gaziantep FK, Pendikspor ve Hatayspor haftayı puansız kapatırken yeşil-beyazlı ekibin bir başka rakibi olan Fatih Karagümrük ise Antalyaspor karşısında kazanmasını bildi. Gaziantep FK ise 2-0 öne geçmesine rağmen Trabzonspor’a 4-2 mağlup olarak küme düşme potasından uzaklaşma fırsatını tepti. Kırmızı siyahlılar 34 puanla 16’ın sırada yer alıyor. Küme düşme potasında yer alan Hatayspor ve Pendikspor haftayı puansız kapattı. Hatayspor Başakşehir’e 2-1 mağlup olurken, Pendikspor evinde Kayserispor’a 2-1 kaybetti. Haftaya 33 puanla küme düşme potasının en üst sırasında giren Fatih Karagümrük Antalyaspor’u 4-1 yenerek puanını 36 yaptı ve averajla Konyaspor’un bir basamak üzerinde 15. sırada haftayı tamamladı.
Bu sezon 4 takımın küme düşeceği ligde Tümosan Konyaspor 36 puanla 16. sırada yer alıyor. yeşil-beyazlı ekibin ardından 34 puanlı Gaziantep, 33 puanlı Hatay ve 30 puanlı Pendik bulunuyor son sırada ise küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor yer alıyor.
Ligin bitimine üç hafta kalırken 41 puanla 11’inci sırada yer alan Adana Demirspor dahil 9 takımın küme düşme ihtimali matematiksel olarak devam ediyor.

KÜME DÜŞME HATTINDA 35. HAFTA

Küme düşme tehlikesi bulunan takımların 35. hafta maçları şu şekilde:

Tümosan Konyaspor-Fenerbahçe
Kayserispor-Fatih Karagümrük
Gaziantep-Hatayspor
Antalyaspor-Pendikspor

ALİ ÇAMDALI’NI ZOR BİR FİKSTÜR BEKLİYOR

Kümede kalma hesapları yapan Tümosan Konyaspor kalan 4 haftada final maçlarına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlara sportif direktör Ali Çamdalı ile çıkacak.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum