Kartal, rize'de sürpriz peşinde

Kartal, rize'de sürpriz peşinde

Torku Konyaspor, 13. hafta maçında bugün Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rize Yeni Şehir stadında oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçta Ankara bölgesinden Bülent Yıldırım düdük çalacak

Torku Konyaspor, bugün Rize deplasmanında puan arayacak. Ligde, 19 puanla 7. sırada yer alan Torku Konyaspor ile 17 puanla 8. sırada bulunan Rizespor arasındaki maçın çekişmeli geçmesi beklenmekte. Konyaspor’da hazırlıklar dün sabah yapılan taktik antrenmanla tamamlandı ve takım öğleden sonra havayoluyla Trabzon’a uçtu ve oradan da karayoluyla Rize’ye geçerek dinlenmeye çekildi. Kartallar maçtan sonra Trabzon’dan  özel uçakla Konya’ya dönecekler. Torku Konyaspor’da sarı kart cezalısı Meha ve sakat olan Dosa Junior kadroda yer alamayacak. Cezasını tamamlayan Mehmet Uslu ilk 11’de yerini alacak. Ömer Ali, Traore ve Ali Çamdalı ise 3’er sarı kartla oynayacak. Yeşil-beyazlılar maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu- Traore, Ali Çamdalı, Holmen- Sissoko- Uğur İnceman-Rangelov.Torku Konyaspor ile Çaykur Rizespor bugün 15. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 14 maçta Konyaspor 5, Rizespor 2 galibiyet aldı. 2 maçta berabere bitti.

HAKEM: BÜLENT YILDIRIM

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri belli oldu. Bugün Rize'de oynanacak Çaykur Rizespor-Torku Konyaspor maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Ankara bölgesi hakemi Bülent Yıldırım  bu sezon Konyaspor’un ilk maçına çıkacak. Yıldırım geçen sezon 16. hafta da deplasmanda oynanan ve 1-1 sona eren Rizespor ve 25. hafta da Konyaspor’un Karabükspor’u deplasmanda 1-0 yendiği maçta düdük çalmıştı.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; 27, 28, 29 ve 30 Kasım tarihlerinde oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler şöyle: 19.00 Antalyaspor - Osmanlıspor: Hakan Ceylan, 19.00 Çaykur Rizespor - Torku Konyaspor: Bülent Yıldırım 19.00 Bursaspor - Kayserispor: Fırat Aydınus. Yarın 16.00 Medicana Sivasspor - Medipol Başakşehir: Mete Kalkavan 19.00 Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu maçında Cüneyt Çakır düdük çalacak. Pazar günü ise  saat14.00 Gençlerbirliği - Gaziantepspor: Tolga Özkalfa 17.00 Beşiktaş - Akhisar Belediyespor: Barış Şimşek, 20.15 Kasımpaşa - Galatasaray: Halis Özkahya görev yapacak. Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak Fenerbahçe – Trabzonspor maçını ise Deniz Ateş Bitnel görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.