Karamollaoğlu: İktidarın pili bitti şarj olmuyorlar

Karamollaoğlu: İktidarın pili bitti şarj olmuyorlar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kayseri’de düzenlenen aday tanıtım programında partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Aday tanıtrım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kayseri’de düzenlenen aday tanıtım programında partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için partisinin Kayseri belediye başkan adaylarını, düzenlenen görkemli bir aday tanıtım programında kamuoyuna açıkladı. Düzenlenen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, binlerce partili ve çok sayıda davetli katıldı.

Aday tanıtımı öncesi konuşan Karamollaoğlu, iktidarın artık miadının dolduğuna dikkat çekerek, “Pilleri bitti. Şarj olmuyorlar, değişecekler. Çünkü biriken problemlere artık çözüm üretemiyorlar. Yollar, köprüler, büyük binalar yaptılar ancak yolsuzluk arttı. İsraf aldı başını gitti. Liyakate ve ehliyete artık önem verilmiyor. Adalete güven kalmadı. Bu böyle gitmez” dedi.

 

“ŞU LAFA BAK, ‘HIRSIZLIK YOK’ DİYEMİYOR”

Kayseri’de konuşan Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, bir AK Parti ilçe başkanının sarf ettiği sözleri hatırlatarak, “Bir ilçe başkanı heyecana gelmiş, diyor ki, zırvalıyor; ‘Hainlere oy vereceğinize bizim hırsızımıza oy verin.’ Hainler, hırsızların içinden çıkar, bizim içimizden hain çıkmaz, herkes bunu bilsin. Biz ne haram yedik ne de haram yediririz. Hainler, haram yeyip kalpleri bulananların arasından çıkar. Şu lafa bak, “Hırsızlık yok” diyemiyor, ‘Bizim hırsızımız iyidir’ diyor” diye konuştu.

ZAFER ŞÖLENİ İÇİN TEKRAR KAYSERİ’YE GELECEĞİZ

Düzenlenen programda Saadet Partisi’ne yeni katılanlara rozetlerini takan Karamollaoğlu, daha sonra yaptığı konuşmasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bugünün önemli bir gün olduğunu belirten Karamollaoğlu, “Yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde ilçe belediye başkanlarımızı ve büyükşehir belediye başkan adayımızı açıklıyoruz. İnşallah seçimlerin hemen arkasından hepsini tebrik etmeyi Allah bizlere nasip etsin. 31 Mart seçimleri bir şölen havasında geçecek ve biz de bu şölene katılmak için tekrardan Kayseri’ye geleceğiz” dedi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

Yapılacak mahalli seçimlerde Türkiye’nin geleceği ile ilgili önemli bir adım atılacağını kaydeden Karamollaoğlu, “Bu seçimlerde kullanacağımız oylar ülkenin geleceği noktasında işaret fişeği olacaktır diye düşünüyorum. İktidarda olanların istedikleri 1994 ruhunu biz 40-50 senedir yaşıyoruz. İnşallah onların istedikleri ruhu biz 31 Mart sonrası hayata geçireceğiz” diye konuştu 

DÖNEMLERİ BİTTİ

17 yıllık bir iktidarda elbette iyi şeylerin de yaşandığına ancak iktidarın dönemini tamamladığını vurgulayan Karamollaoğlu, “Pilleri bitti. Şarj olmuyorlar, değişecekler. Çünkü biriken problemlere artık çözüm üretemiyorlar. Yollar, köprüler, büyük binalar yaptılar ancak yolsuzluk arttı. İsraf aldı başını gitti. Liyakate ve ehliyete artık önem verilmiyor. Adalete güven kalmadı. Bu böyle gitmez” ifadelerini kullandı.

HARAM YEMEDİK, YEDİRMEDİK

Bir AK Parti ilçe başkanının ifadelerini de değerlendiren Karamollaoğlu, “Partiden ihraç mı ederler ne yaparlar bilmiyorum ama bir ilçe başkanı heyecana gelmiş, diyor ki, zırvalıyor; ‘Hainlere oy vereceğinize bizim hırsızımıza oy verin.’ Hainler, hırsızların içinden çıkar, bizim içimizden hain çıkmaz, herkes bunu bilsin. Biz ne haram yedik ne de haram yediririz. Hainler, haram yeyip kalpleri bulananların arasından çıkar. Şu lafa bak, hırsızlık yok diyemiyor, ‘Bizim hırsızımız iyidir’ diyor” şeklinde konuştu.

MUTLAKA KAZANACAĞIZ DİYE ÇALIŞIN

Milletin artık bu hükümetten umudunun kalmadığını belirten Karamollaoğlu, konuşmasının sonunda belediye başkan adaylarına ve parti teşkilatlarına şöyle seslendi: “Belediye başkanı adayı olan arkadaşlarıma söylüyorum, hepiniz bu seçimlere mutlaka kazanacağız diye çalışacaksınız her insana dokunacaksınız her ile tutacaksınız, her gönle gireceksiniz. Tüm teşkilatlar kollarını sıvayacak.”

FELEKLERİ ŞAŞTI

Kaldırılan reklam filmleri ile ilgili de konuşan Karamollaoğlu, “Sülün Osman’ı görünce felekleri şaştı. ‘Hemen kaldırın’ dediler. Ne yapacaklarını bilemediler. Filmimizi kaldırdılar ama izleyecek olandan daha fazla vatandaş izledi. Bu yetmedi, bize iftiralara ve hakaretlere başladılar. Bilsinler ki Milli Görüş’e hakaret eden aslında kendine hakaret eder. O yüzden biz bunlara hiç kulak asmıyoruz” dedi.

İŞTE SAADET’İN KAYSERİ ADAYLARI

Konuşmaların ardından açıklanan belediye başkan adayları ile toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Açıklanan belediye başkan adayları ise şöyle: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mahmut Arıkan, Melikgazi: Sinan Aktaş, Kocasinan: Haşim Özçelik, Talas: Harun Toprak, Hacılar: Erdal Altun, Pınarbaşı: Vacit Kip, Develi: Abdullah Akkuş, İncesu: Orhan Kaya, Sarıoğlan: İbrahim Turgut, Tomarza: Ömer Yerli, Bünyan: Hakan Çelik, Özvatan: Vedat Ali Tur, Akkışla: Abdullah Çağrı Elgün, Yeşilhisar: Yavuz Mercan, Felahiye: Sinan Taşçı ve Sarız ilçesi Muharrem Çelik.

KARADUMAN: MAĞDURLAR SAADET İKTİDARINI BEKLİYOR

Programda konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Meclis’te kendilerini mağdurların, ihale ve atama kollayanların ise karşı partiyi ziyaret ettiklerini dile getirerek, “Bize gelen mağdurlar Saadet Partili günleri özlemle bekliyorlar. İnşallah biz de 1 Nisan günü iktidara bir şaka yapıp iktidar yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ARIKAN: İKTİDAR HATALARINDAN DERS ALMIYOR

Sezai Karakoç dizeleri ile konuşmasına başlayan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, iktidarın hatalarından ders almak gibi bir derdinin olmadığını vurgulayarak, “Yolsuzlukların bir bir ortaya çıkmasından değil, onların duyulmasından rahatsız oluyorlar. Sülün Osman’ın anlatıldığı 37 saniyelik tanıtım filminden rahatsız oluyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum