Karaman: 3 Puan Güzel, Alkışlanacak Mücadele Vardı

Karaman: 3 Puan Güzel, Alkışlanacak Mücadele Vardı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Beklenen Adana Demirspor’un oyun karakteri ikinci yarıda sergilediği oyundur. 3 puan güzel, alkışlanacak bir mücadele vardı” dedi. PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor - A. Alanyaspor...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Beklenen Adana Demirspor’un oyun karakteri ikinci yarıda sergilediği oyundur. 3 puan güzel, alkışlanacak bir mücadele vardı” dedi.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor - A. Alanyaspor maçının ardından teknik direktörler açıklama yaptı. Ünal Karaman, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, ligin henüz başı olmasına rağmen iki maçını da kazanmış ve bir takıma karşı oynadıklarını belirtti. Karaman, oyunun ilk yarısında beklemediği bir oyunla karşılaştığını ifade ederek, “Bizim tarzımız ve oyun karakterimiz asla böyle bir ilk yarıyı kabul edemeyiz. İkinci yarıdan son derece memnunum. Oyuncularımı ikinci yarı için tebrik ediyorum. Bizim için ilk yarının en güzel olayı yediğimiz golün ardından attığımız goldü. Beklenen Demirspor’un oyun kültürü, oyun karakteri budur. Bunu 90 dakikaya yayacağız. Kötü oynama hakkımızı ilk yarı kullandık. 3 puan güzel, alkışlanacak bir mücadele vardı” diye konuştu.

Karşılaşmada futbolcuların çok ciddi özveride bulundukları hatırlatan Karaman, ligin 5. ve 10. haftası arasında sıkıntı yaşayabileceklerini ifade ederek, “Ligde her maç zor. Biz bu mücadeleye hazırız. Taraftar destek verirse, onları güldürme adına her şeyi yaparız. Bütün dinamiklerin harekete geçmesi lazım.” ifadelerini kullandı.

TAKIMI TARAFTAR AYAKTA TUTTU

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise maçın ilk yarısında sahada her şeyi yaptıklarını belirterek, “Kırılma anlarında dikkatli olmamız gerekirdi. 2. yarının ilk dakikalarında gol yeyince oyun planında değişiklik yapmak zorunda kaldık” dedi.

Adana Demirspor takımının çok fazla bir şey yapmadığını kaydeden Altıparmak, şöyle devam etti: “Bizi bekleyerek oynadı, 2-1’i yakaladıktan sonra. Bu sezon ilk defa gol yedik. Galibiyet serimiz vardı onu burada bıraktık. Oyuncularımın performansından, yaptıkları mücadeleden memnunum. Futbolcularımı da buradan kutluyorum. Burada parantez açılması gereken bir tek şey var, Adana Demirspor taraftarıdır. Maçın galibi, kahramanı onlardır. Çünkü takımı, tam bitti dediğimiz anda ayakta tuttular.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.