Kara Kartallar hazırlık maçında mağlup

Kara Kartallar hazırlık maçında mağlup

Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi verecek Meram Kara Kartallar Havzanspor’la oynadığı hazırlık maçını kaybetti

KARTALLAR HIZLI BAŞLADI

Meram Kara Kartallar Kulübü hazırlık maçında Selçuklu Belediyespor’un çekilmesi ile lige alınan Havzanspor’la karşılaştı. Genç oyunculardan kurulu siyah-beyazlılar maça hızlı başlayarak rakibine alan bırakmadı. Üst üste geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili olan Kara Kartallar bulduğu tek golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

HAVZAN GERİDEN GELDİ

Maçın ikinci yarısında teknik direktör Faysal Bayramoğlu tüm oyuncuları görmek amacıyla ilk 11’de 8 değişiklikle başladı. Havzan ekibi ise birkaç değişiklikle maça devam etti. Meram Kara Kartallar, yeni transferleri Gökhan Özenç’in asisti ve Tugay Gür’ün kafa golüyle skoru 2-0 yaptı. Bu golün ardından Faysal Bayramoğlu kalan 3 oyuncuyu da değiştirerek  maç 11’ini tamamen değiştirmiş oldu. Havzanspor geliştirdiği kontra ataklar ve bir de frikik golü ile üç gol üst üste bularak maçı 3-2 kazandı.

LİGDE İYİ İŞLER YAPMAK İSTİYORUZ

Meram Kara Kartallar teknik direktörü Faysal Bayramoğlu, “Bu maçı kaybetmemiz önemli değildi. Bizim için önemli olan futbolcularımızın lige hazır olduğu görmekti ve bunu da gördük. İnşallah ligde iyi işler yaparak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.